Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM)
4,6 643 hodnotení
Operačný systém DVD, inštalácia obsahuje Service Pack 1, bezplatný upgrade na Windows 10
Kód:  WZ060w Produktové číslo:  GFC-02047 Stránky výrobcu
Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM) Predaj skončil

Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM)


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vše pro vaši domácnost

Všetko pre vašu domácnosť

Revolučný operačný systém Windows 7 Home Premium je vhodný najmä pre domácnosti. Nová generácia operačného systému od spoločnosti Microsoft prináša celý rad nových funkcií a súčasne optimalizuje chod tých existujúcich. Práca na počítači sa tak stane rýchlejšou, jednoduchšou a zábavnejšou.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plně kompatibilní

Plne kompatibilný

Samozrejmosťou je plná podpora viacjadrových procesorov aj grafických kariet spĺňajúcich štandard DirectX 11. Windows 7 majú oproti predchádzajúcim Windows Vista nižšie hardvérové nároky a hodia sa tak aj do menej výkonných notebookov alebo netbookov.


Ešte intuitívnejší

Medzi novinky patrí najmä prepracovaný koncept hlavného panelu, ktorý vám pomôže ľahko zvládnuť viac úloh naraz. Oveľa intuitívnejšia je práca s oknami. Jednoduchým pretiahnutím k niektorému z okrajov možno okná maximalizovať alebo zobraziť na polovici obrazovky. Pri prehrávaní multimédií oceníte vylepšený Windows Media Center.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ještě intuitivnější

Jednoduché zdieľanie

Obľúbené rýchle vyhľadávanie v paneli Štart zostalo samozrejme zachované a teraz poskytuje ešte lepšie výsledky. Funkcia Domáca skupina vás zbaví strachu zo zdieľania súborov a tlačiarní v domácej sieti.

Prepojte dva počítače so systémom Windows 7 a funkcie Domáca skupina uľahčí automatické začatie zdieľania hudby, obrázkov, videa a dokumentov v knižniciach s ostatnými členmi vašej domácnosti.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snadné sdílení

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dokonale tvárný

Dokonale tvárny

Verzia Home Premium je primárne určená pre domácich užívateľov. Je vhodná pre kancelársku prácu, internet, sledovanie filmov aj hranie najnovších hier. Ponúkne 64-bitové spracovanie inštrukcií, ktoré okrem iného zvládne adresovať až 16 GB operačnej pamäte.


Parametre a špecifikácie

Licencia:
Produkt: Microsoft Windows 7
Verzia: Home Premium SP1 (obsahuje Service Pack 1)
Spracovanie dát: 64-bitové
Typ: OEM s inštalačným médiom DVD
Lokalizácia: česká

Minimálna konfigurácia:
Procesor: AMD alebo Intel s frekvenciou 1000 MHz
Operačná pamäť: 1024 MB RAM
Grafická karta: s podporou DirectX 9.0 a ovládačom WDDM 1.0 alebo vyšším
Pevný disk: kapacita 16 GB
Mechanika DVD-ROM

Upozornenie:
Táto OEM licencia je určená pre "zostavovateĺov systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač. V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale výrobku. Tieto podmienky prijímate otvorením balenia. Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentmi, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania). OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom doklade.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Licencia

Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vážení, dne 27.7.2013 jsem u vás zakoupil operační systém Windows 7.Dnes mi PC hlásí, že nemám originální software. Bohužel nemohu najít produktový kod. Tento stav nastal po jedné z akcí aktualizací systému Windows. Software jsem koupil a dostal fa.2131222274. Je možné s vaší pomocí získat k mému systému one produktový klíč abych mohl znovu aktivovat Windows. Děkuji Vám za odpověď. Antonín Rektořík

Dobrý den, jelikož jsem koupil notebook před časem bez Win7, mám nyní zájem koupit i orig. verzi Win7 HP x64. Viděl jsem u Vás verzi GGK. U konkurence jsem našel nabídku verze OEM v akci bez nutnosti koupení i HW do března 2015. Chci se zeptat, zda-li i Vy plánujete tuto akci? Nebo mám přejít ke konkurenci? Děkuji za odpověď. Hezký den. Lukáš V.

Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1 64-bit, (OEM).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií