Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

MIO Spirit 495u FULL EUROPE Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Spirit 495u FULL EUROPE Lifetime
3,8 15 hodnotení
GPS navigácia InstantFixII, LCD 4.3 ", RDS-TMC, slot MicroSD, mapy Európy - doživotnú aktualizáciu máp
Kód:  PP301a23 Produktové číslo:  5262N2710216

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 495u FULL EUROPE Lifetime

GPS navigácia, Ktorá vám bude spríjemňovať cestu nielen klasickým navigovaním, ale aj množstvom chytrých funkcií, Ktoré vám uľahčia rozhodovanie a ušetrí čas. Vďaka doživotnú aktualizáciu máp sa nemusíte sa starať o to, či zobrazovaná mapa zodpovedá realite a nič vás na cestách neprekvapí. Nové cesty a iné zmeny budete mať k dispozícii po celú dobu používania a upozornenie na dopravný ruch v reálnom čase (TMC) vám umožní vybrať vhodnejšie trasu.

Zariadenie disponuje veľkým 4,3 "displejom s Antireflexívna povrchovou úpravou pre ľahkú čitateľnosť aj za slnečného počasia. Dostatočne jemné rozlíšenie 480 x 272 pixelov zaručí výbornú orientáciu v mapách. Navigácia je vybavená technológiouSmartRoutes čerpajúce zo skúseností miliónov vodičov a vždy nájde tú najlepšiu trasu, ktorá vám ušetrí čas aj peniaze. Každý vodič má iný štýl jazdy, a aby vám trasa vyhovovala čo najviac, technológieLearn Pro ju upraví na mieru. Ďalšou vychytávkou je možnosť zvolenia trasy a tonajrýchlejšia, najkratšia, najschodnejšia a najlacnejšie a sami si tak určíte, čo je pre vás najdôležitejšie.

S navigáciou MIO Spirit sa vám nemôže stať, že budete blúdiť pri hľadaní zaparkovaného auta. Stačí si uložiť pozíciu vášho auta, a keď sa k nemu budete chcieť vrátiť, navigácia vás nasmeruje tým správnym smerom. Služba Near Me dokáže nájsť body záujmu vo vašej blízkosti. Kaviarne, hotely, reštaurácie či stanice metra uvidíte prehľadne na obrazovke. Používajte signál z družíc aj pri chôdzi pešo. Vo režime 2D mapy sa prechádzajte po meste a objavujte miesta, kam by ste sa s automobilom len ťažko dostávali.

Pri príchode na križovatku sa budete vždy držať v správnom pruhu vďaka funkciiLane Guidance, Ktorá vás do neho navedie už pred križovatkou, nech máte dostatok času prejsť do určeného pruhu. Aby ste mali situáciu ešte viac uľahčenú, softvér Spirit vám križovatku ukáže v trojrozmernom pohľade is dôležitými značkami. Parkovací asisten tvám ušetrí veľa času pri hľadaní miesta na parkovanie. Už pri priblížení cz cieľu na 1 kilometer sa vám na displeji zobrazí najbližšie parkovisko, kde svoje auto môžete nechať.

Kúpou zariadenia získate doživotnú aktualizáciu 44 máp celej Európy a to maximálne 4x ročne. V prípade, že budete chcieť ísť do krajiny, ktorá vo vašom balíčku máp nie je, môžete si jej mapu zapožičať. Na výber máte 3, 7 alebo 30 dní a usporíte tak až 80% nákladov spojenými s kúpou novej mapy. Výkonný čip sa postará o presnú polohu vášho auta, aby ste mali vždy ten najlepší prehľad o tom, kde práve sa nachádzate, a to aj v hustej sieti ciest.

Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Typ: Samsung 6443
Frekvencia: 400 MHz

Pamäť:
Vnútorná pamäť RAM: 128 MB
Interná pamäť ROM: 4 GB
Slot pre pamäťovú kartu: MicroSD

Navigačné zariadenia:
GPS chipset: SiRFstar III InstantFixII
GPS kanály: 20
RDS-TMC modul
Vstavaná anténa a podpora externej
Mapy: podrobné mapy ČR + 43 štátov

Zobrazenie:
Dotykový farebný LCD displej
Rozlíšenie: 480 x 272 bodov
Uhlopriečka: 4,3 "
Orientácia: horizontálne

Batérie:
Typ: lithium-ion
Kapacita: 720 mAh

Prevedenie:
Rozmery: 127 x 82 x 15 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 148,4 g

Štandardné príslušenstvo:
Autonabíjačka
Držiak na čelné sklo
SW a Dokumentácia
Užívateľská príručka
Mio Spirit 495

Parametre a špecifikácia

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
15 mm Hotovo!
Hmotnosť
148 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
15 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
148 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Spirit 495u FULL EUROPE Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 495u FULL EUROPE Lifetime.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií