Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

MSI N260GTX-T2D896-OC

Zobraziť katalóg
MSI N260GTX-T2D896-OC
Grafická karta 896MB DDR3 (2160MHz), NVIDIA GeForce GTX260 (620MHz), PCIe x16, SLi, 448bit, 2xDVI
Kód:  EF359s Produktové číslo:  N260GTX-T2D896-OC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI N260GTX-T2D896-OC

Moderná grafická karta z přetaktované edícia s extrémnym výkonom určená pre tých najnáročnejších užívateľov.Grafický čip GeForce GTX260 je najnovším produktom technologického lídra trhu - spoločnosti NVIDIA.Parametre jadra sú vskutku impozantné - 1,4 miliardy tranzistorov (Predchádzajúca generácia mala iba polovičný), 192 stream procesorov, 64 texturovacích jednotiek a široká 448bitová pamäťová zbernica.Všetky tieto parametre prepožičiavajú tejto grafickej karte vykonávanie 715 gigaflop.Čip samotný je taktovani na frekvencii 620 MHz a rýchle DDR3 pamäte na úctyhodných 2160 MHz.Samozrejmosťou je podpora PCI Express x16 2.0 rozhranie, ktorá oproti súčasnému PCI Express zaručuje zrýchlenie dátového prenosu na dvojnásobok a tým aj výrazné zlepšenie priepustnosti.Kartu je možné pripojiť až k dvom monitorom pomocou 2 DVI výstupov.

Grafická karta je vyrobená pomocou modernej 65 nm technológie, ktorá znamená predovšetkým nižšiu spotrebu a vyradenie teplo.Vďaka použitiu nových úsporných technológií je spotreba karty v režime 2D pouhých 25W.Výrobca MSI kartu OSADIL kvalitným a účinným chladičom, ktorému vďačí za stabilnú prevádzku a vysokú životnosť.Ďalej vylepšená je možnosť zapojenia až troch grafických kariet v režime SLi (V prípade použitia kompatibilný základné dosky), ďalej zvyšujúcej už tak ohromný grafický výkon.

Vďaka obrovskému množstvo nových technológií, predovšetkým vďaka revolučnému rozhranie Čuda sa investícia do grafickej karty oplatí nielen náruživým hráčom, ale aj všetkým náročným užívateľom.Rozhranie Čuda je totiž schopné využiť obrovský výkon nielen k akcelerácii hier, ale ik akcelerácii herné fyziky alebo veľmi rýchlemu prevodu videa (Až 15x rýchlejšie ako pri použití bežného procesora).Počet aplikácií využívajúcich túto technológiu sa veľmi rýchlo zvyšuje a tak sa investície do novej grafickej karty skutočne oplatí.

Okrem maximálneho výkonu v hrách sa karta sústredí aj na špičkovú reprodukciu obrazu z Blu-Ray a HD DVD filmov.K tomu sú pripravené funkcie dynamického zvýšenie kontrastu a farebného rozpätie, ktoré optimalizujú obraz scénu po scéne a zaisťujem tak veľkolepú jasnosť obrazu.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.1.

Moderné technológie NVIDIA HybridPower, ktorú karta disponuje, umožňuje na kompatibilných základných doskách prepínať medzi GeForce 260 GTX a integrovanou grafickou kartou.V prípade, že nie je k práci alebo hranie potrebná intenzívna grafický výkon, prepne sa na integrovanú grafickú kartu, čím dôjde k zníženiu spotreby a tiež zníženie hluku ventilátora karty na minimum.

Parametre a špecifikácie:

Čip:
NVIDIA GeForce 260 GTX
Počet jadier v procesore:192

Pamäť:
896 MB DDR3
448-bitová zbernica
Šírka pásma:111,9 GB / s.

Frekvencia:
Jadro:620 MHz
Pamäť:2160 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
2 x DVI-I
TV výstup

Chladenie:
Prevedenie:DualSlot

Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.1, Microsoft DirectX 10
NVIDIA SLi (podpora 2 a 3 kariet)
NVIDIA PureVideo HD
Podpora HDTV
NVIDIA PhysX Ready
NVIDIA Čuda Technology
NVIDIA HybridPower Technology

Upozornenie:grafická karta vyžaduje zdroj s výkonom 550 W a 12 V vetiev so zaťažením až 40 A.
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI N260GTX-T2D896-OC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI N260GTX-T2D896-OC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI N260GTX-T2D896-OC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI N260GTX-T2D896-OC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI N260GTX-T2D896-OC.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií