PET PET

MSI N480GTX HydroGen

Zobraziť katalóg
MSI N480GTX HydroGen
Grafická karta 1.53GB DDR5 (3696MHz), NVIDIA GeForce GTX480 (700MHz), PCIe x16, SLi, 384bit, 2xDVI, mini HDMI
Kód:  EF365q Produktové číslo:  N480GTX HydroGen

MSI N480GTX HydroGen

Špičková grafická karta využívajúce najvýkonnejšie grafické jadro súčasnosti - NVIDIA GeForce GTX 480. Tento model zaujme vodným chladením zaručujúce najlepšiu možný odvod odpadového tepla. Teplota jadra karty pri vyťažení je tak až o 24 ? nižšia než v prípade referenčnej verzie. Pri výrobe karty boli použité tzv Military Class komponenty zahŕňajúce Hi-C CAP kondenzátory poskytujúce presnejšiu napájania a stabilitu výkonu grafického jadra. Nechýba špeciálna funkcia zvaná Afterburner umožňujúce efiktivní přetaktování. Kartu tak ocenia skutoční nadšenci do maximálnej 3D výkonu a to predovšetkým hráči náročných počítačových hier, ktorým poskytne neuveriteľné vizuálne detaily a dych berúce efekty.

Vymenované jadro rovnako ako u referenčnej verzia tiká rýchlosťou 700 MHz. Prostredníctvom širokej 384bitové zbernice s výbornou priepustnosťou 177,4 GB/s spracováva dáta od GDDR5 video pamäte, ktorej efektívna frekvencia je 3696 MHz a kapacita 1536 MB.Pri hraní najnovších hier iste oceníte plnú podporu posledná verzia grafického API Microsoft DirectX 11 a technológiu NVIDIA PhyX prinášajúci až realistickú fyziku postáv a prostredia. Náročnejší užívatelia môžu využiť až 3cestný zapojenie SLI a technológiu NVIDIA 3D Vision Surround, ktorá vás ponorí do herného sveta v treťom rozmere. Samozrejmosťou je potom hardvérové urýchľovanie videa podporená technológiou NVIDIA PureVideo HD Technology.

Kartu na základnú dosku svojho počítača usadíte do 16linkového PCI Express slotu najlepšie verzia 2.0 poskytujúca maximálnu priepustnosť. Vo výstupoch karty nájdete mini HDMI vo verzii 1.3a dvojici Dual-link DVI. Spoľahlivý prenos dát cez tieto digitálne výstupy zaisťuje ochranný systém HDCP. Ku karte dostanete redukciu DVI na VGA a CD s ovládačmi, MSI utility a antivírusovým programom Norton Internet Security.

Parametre a špecifikácie:

Jadro:
NVIDIA GeForce GTX 480 (GF100)
Počet stream procesorov: 480
Výrobné technológie: 40 nm

Pamäť:
Kapacita: 1536 MB
Typ: GDDR5
Zbernica: 384bitová
Priepustnosť: 177,4 GB/s

Frekvencia:
Jadro: 700 MHz
Shadery: 1401 MHz
Pamäť: 3696 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
1x mini HDMI
2x DVI

Chladenie:
Vodné
Dvouslotový

Špeciality:
Afterburner
Military Class komponenty
Hydrogen Water-Cooling Design

Rozmery:
266 x 111 x 35 mm

Podporované štandardy:
Microsoft DirectX 11
Open GL 3.2
NVIDIA PhysX
NVIDIA 3D Vision Surround Ready
NVIDIA CUDA Technology
NVIDIA SLI Technology
NVIDIA PureVideo HD Technology
NVIDIA GeForce Unified Driver Architecture
32x Anti-aliasing Technology
Dual-link DVI
HDMI 1.3a
HDCP

Dodávané príslušenstvo:
CD s utility
Adaptér DVI - VGA
Software Norton Internet Security 2008 (60-dňová skúšobná verzia)

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI N480GTX HydroGen
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI N480GTX HydroGen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI N480GTX HydroGen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI N480GTX HydroGen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI N480GTX HydroGen.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií