AD homeoffice AD homeoffice

MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software

Zobraziť katalóg
MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software
- MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software
Kód:  JQ305i Produktové číslo:  S36-0000550-K45
MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software Predaj skončil

MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software

Inovovaná televízne karta pre príjem digitálneho pozemného vysielania, klasického analógového vysielania a FM rádia.Hlavnou zmenou je plná podpora moderného operačného systému Widnows Vista.Karta sa do počítača pripája pomocou PCI slotu.V balení nájdete aj Low-profile bracket vhodný pre inštaláciu do kompaktných počítačových skríň.Pomocou dodávaného programu je možné jednoducho konfigurovať jednotlivé nastavenia a funkcie karty.Pokročilá funkcia Time shift (časový posun) Vám umožní sledovaný pořad kdekoľvek pozastaviť a následne potom kedykoľvek pokračovať v sledovaní záznamu, ktorý sa medzičasom ukladá na pevný disk.Samozrejmosťou je už stereo zvuk, možnosť zobrazenia titulkov, teletext alebo elektronická programová príručka pre jednoduché získanie informácií o programe.Nechýba ani funkcia ako je PiP (obraz v obraze).Jednoduchú a pohodlnú voľbu funkcií vám sprostredkuje infračervené diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Formát DVB-S potom predstavuje satelitný formu vysielania video streamu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše k využívaniu DVB-T nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.Na karte nechýba ani klasický analógový tuner.Pre príjem rádia je karta vybavená FM prijímačom.

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty:
DVB-T
Príjem analógového vysielania
Príjem FM rádia

Vstupný frekvenčný rozsah:
Digitálne:45 - 863 MHz
Analógový:45,25 - 863,25 MHz

Tunery:
1x interní DVB-T tuner
1x interní analógový tuner

Rozhranie:
PCI v2.3

Dekompresie audio-video:
MPEG-1
MPEG-2
MPEG-4

Ostatné funkcie:
Time Shift
Timer (časovač)
Automatické ladenie programov
Teletext
Titulky
EPG (elektronický programovateľný sprievodca)

Rozmery:
120 x 56 x 35 mm

Systémové požiadavky:
Procesor:Pentium 4 alebo AMD Athlon 2,0 GHz alebo rýchlejší
RAM:256 MB RAM (odporúča sa 512 MB)
Voľné miesto na pevnom disku:100 MB
Grafická karta:s plnou podporou DirectX 9.0
Microsoft Windows 2000 (SP4), XP (SP2), MCE, Vista

Obsah balenia:
Karta TV @ nywhere A / D
Software CD
Uživatleský manuál
AV kábel
Anténa
Prijímač pre diaľkové ovládanie
IR diaľkové ovládanie
FM anténa
Low-Profile Bracket

Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI TV@nywhere A/D v1.1 - analogový TV / digitální DVB-T tuner, interní, software.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií