AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech MX Revolution

Zobraziť katalóg
Logitech MX Revolution
3,5 2 hodnotení
Myš bezdrátová, laserová, 800dpi, 8 tlačítek + 2x kolečko, USB
Kód:  MG126a Produktové číslo:  931689-0120/ 931689-0914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Revolution

Luxusní optická myš s laserovým senzorem a revolučním kolečkem, ktorá mení svoje vlastnosti v závislosti na otvorenej aplikácii.Kolečko vyrobené z kovu je potažen gumovým pásom.Vďaka tomu sa dá roztočiť ako zotrvačník a dokáže tak posouvat dokument po dobu až 7 sekúnd.Navyše možno rolovacie kolečko prepínať medzi dvoma módy.Zabudovaný motoriek, ktorý dokáže koliesko ovládať, umožňuje väčšiu citlivosť pri pohybe kolieska.Druhé koliesko je umiestnené na boku myšou a plní funkciu prepínanie okien aplikácií.

Laserová snímacia technológia prináša fenomenálne citlivosť a schopnosť práce na ľubovoľnom povrchu vrátane skla a reflexných materiálov.Oproti predchádzajúcemu modelu bola ešte vylepšená ergonómia myši, takže práca s ňou je pohodlná a ani pri dlhšom používaní nehrozí bolesť zápästia.Inovovaná bezdrôtová technológia zaručuje perfektnú odozvu porovnateľnú s klasickou kabelovou myšou, interná vysokokapacitní Li-Ion batéria umožní dlhšiu prevádzku ako tužkové batérie a možno ľahko nabíjať v dodávanej kolíbce.

Výbava tejto myši zahŕňa 8 konfigurovateľných tlačidiel, výklopné rolovacie koliesko pre ľahký posun dokumentov a internetových stránok vo vertikálnom i horizontálnom smere a bočné koliesko pre jednoduché prepínanie okien aplikácií.

Parametre a špecifikácie:
Počet tlačidiel:8
Snímacie technológie:Laser Engine
Technológia prenosu dát:bezdrôtová
Pripojenie:USB
Napájanie:interné nabíjecí Li-Ion batéria

Obsah balenia:
Bezdrôtová laserová myš MX Revolution
Dobíjecí stanice
Bezdrôtový prijímač
Napájací kábel
CD so softvérom a ovládačmi
Inštalačná príručka

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech MX Revolution Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Revolution. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Revolution. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Revolution. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX Revolution.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií