Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

NextBook Premium 7 4GB

Zobraziť katalóg
NextBook Premium 7 4GB
3,3 6 hodnotení
Tablet ARM Cortex-A9 1GHz, GPU ARM Mali-400, dotykový 7 "800x480, RAM 1GB DDR3, 4GB + microSD, WiFi, microUSB, miniHDMI, batéria 3000 mAh, Google Android 4.1
Kód:  MD032y31d Produktové číslo:  NEXT7P12-4G

NextBook Premium 7 4GB

Ak ste zatiaľ váhali s kúpou tabletu kvôli vysokej cene, tento 7-palcový šikula to za vás rozlúskne. Jedná sa oc Enova veľmi atraktívny tabliet v kompaktnom a tenkom tele, ktorý sa stane vaším parťákom vo voľnom čase. Surfujte na internete, sledujte videá a hrajte nenáročné hry, doma v kresle aj všade na cestách vám bude spoľahlivo slúžiť.

Veľkosť displeja pre každú zábavu

Displej o 7 palcoch je svojou veľkosťou skvelým kompromisom medzi malým a veľkým displejom. Ľahko ho strčíte do každej batožiny a pri tom na ňom vykonáte každú zmysluplnú prácu. Jeho ovládanie prstami si rýchlo obľúbite, moderné prostredie systému Google Android 4.1 je veľmi prepracované a intuitívne. Jedným dotykom prsta sa dostanete k tisícom aplikácií zadarmo. Hrajte najrôznejšie hry, komunikujte s priateľmi či sledujte dianie vo svete, v širokej ponuke najrôznejších aplikácií nájdete všetko, čo vám uľahčí prácu či zábavu.

Dostatočný výkon pre svižný chod

V pohodlí kresla si vychutnáte bezdrôtové pripojenie so zabudovanou kartou WiFi . Umožní vám komunikovať s priateľmi cez prednú webovú kameru napríklad pomocou služby Skype. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäti veľkosti 4 GB, čo iste stačí pre solídny zásobu aplikácií. Hudbu, videá, knihy a ostatné súbory si môžete vziať aj na pamäťovú kartu Micro SD, kam sa toho zmestí ešte oveľa viac. O plynulý chod aplikácií sa stará mobilný procesor Cortex A9.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NextBook Premium 7 4GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NextBook Premium 7 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NextBook Premium 7 4GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NextBook Premium 7 4GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NextBook Premium 7 4GB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií