Novinky - Ateliérové vybavenie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
FOMEI
(2)
Filtrovať
3 položky
Novinka
50,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MCK090a1
FOMEI taška na LED MINI 80B
Fototaška Brašna pro LED MINI 80B
17,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: FOM599a1
FOMEI LED Mini 80B
Svetlo na fotenie
207,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: FOM606c1

Novinky - Ateliérové vybavenie

akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Nikon Z50 je prvá APS-C (DX) bezzrkadlovka tohto výrobcu. Vychádza z obľúbených zrkadloviek Nikon aj drahších bezzrkadloviek Z6 a Z7. Ako si fotoaparát Nikon Z50 viedol v našej podrobnej recenzii?
V dnešnej recenzii si posvietime na novú, dostupnú digitálnu zrkadlovku spoločnosti Canon. Nenechajte sa však lákavou cenovkou zmiasť – druhý najvyšší model radu pre začiatočníkov, Canon EOS 250D, zaujme vysokou kvalitou svojich fotografií aj ostrieľaných...
digitálny fotoaparátPrečo by ste si mali zaobstarať širokouhlý objektív? Širokouhlý objektív patrí medzi základné a u mnohých fotografov tiež medzi najpoužívanejšie sklá. V článku Petra Březiny si môžete prečítať o všeobecných vlastnostiach širokouhlých objektívov, ich rozdelení a tiež k akému typu fotografie poslúži najlepšie.
Šťastný je ten, kto ešte nikdy neprišiel o svoje dáta na pamäťovej karte – či už nechceným zmazaním, alebo chybou samotnej karty. V oboch prípadoch existuje cesta von. Poradíme vám, ako svoje fotky (a nielen ich) dostať späť a tiež ako s kartou správne zaobchádzať.
Viac článkov
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií