AD homeoffice AD homeoffice

POPCORN HOUR A-300

Zobraziť katalóg
POPCORN HOUR A-300
Multimediálne centrum Media Player, Sigma Designs SMP8647 800Mhz, DivX/XviD/H.264/MKV prehrávač, USB, HDMI 1.3a, AV, DO, LAN
Kód:  GK211k2 Stránky výrobcu

POPCORN HOUR A-300

Multimediálny prehrávač Popcorn Hour A-300 je vylepšeným nástupcom modelu A-210.S podporou sieťové služby Networked Media Jukebox v2 vám umožní automaticky vytvoriť vlastné video, hudobné aj foto knižnice.Vylepšenia sa dočkalo aj vysoko kvalitné hliníkové šasi, ktoré bez problémov obstará chladenie pevného disku, pre ktorý je v útrobách centra pripravená pozície.

Akcelerujte svoju zábavu
Popcorn Hour A-300 vás prekvapí bleskurýchlym užívateľským rozhraním a plynulou navigáciou cez prostredie, založené na platforme Adobe Flash.Prístroj akceleruje vašu zábavu pomocou novej čipovej sady Sigma Designs 8647 tikajúci na úctyhodnej frekvencii 800 MHz, najmodernejšieho USB 3.0 rozhranie pre pripojenie k PC, a Gigabitového Ethernetu zabezpečujúceho dátový streaming najvyššiu možnú rýchlosťou.

Networked Media Jukebox v2
Centrum sa dodáva s vysoko užívateľsky prívetivým rozhraním Jukebox v2, vďaka ktorému je okamžite pripravené na použitie.Networked Media Jukebox (NMJ) automaticky prehľadá vaše zdroje multimédií a stiahne užitočné informácie, akými sú prebal, synopse filmu, obsadenie a réžia.S pridaním podpory širokej palety jazykov (vrátane češtiny) už pre vás nebude problémom vychutnať si videá v našej materčine.Popri viacjazyčných informácií o filme, môžete teraz vyhľadávať a sťahovať titulky priamo z A-300, bez toho aby museli opustiť svoj gauč!Pre viac informácií o NMJ kliknitetu.

Popcorn Hour Apps Market
Užívajte si sledovanie globálnych správ, počúvanie internetových rádií a zostaňte v kontakte s priateľmi na Twitteri.Môžete sledovať svoje obľúbenca na YouTube alebo hrať niektoré bežné hry s rodinou.V ponuke je viac ako 80 voľných a prémiových TV aplikácií.

Podpora MKV3D a video funkcií
Začnite si užívať 3D obsahu s podporou kodeku MKV Matroska 3D i ďalšieho Side-by-Side videa.Môžete sledovať 3D filmy a streamované 3D video z webu.Stačí pripojiť A-300 do 3D kompatibilné televízie a vychutnať si show.Zabudovaná je podpora pre lepšiu kvalitu videa, ako ponúka súčasné Blu-ray nosiče.S dátovým tokom 100 Mbps a natívnym 24p snímkovaním objavíte kvalitu Full HD rozlíšenie s tými najostrejšie detaily.Samozrejmosťou je potom podpora prehrávania ISO obrazov z Blu-ray diskov, vrátane podpory interaktívnych ponúk menu.

Podpora širšej palety kodekov a kontajnerov
Vďaka podpore takmer všetkých mediálnych kodekov a kontajnerov, už si nikdy nebudete musieť robiť starosti s tým, že nemáte správny formát pre médiá, stačí jednoducho len vybrať súbor a užívať si.Veľkou výhodou je aj funkčná podpora a aktualizácie produktu, ktoré vám zaručí najnovšie funkcie aktuálny firmware aj po zakúpení.Rovnako ako početná fanúšikovská komunita.

NMT Apps + Bit Torrent a Usenet podpora
Premeňte svoj Popcorn Hour A-300 v SMB, NFS alebo UPnP server s NMT Apps a zdieľajte pevný disk s inými kompatibilnými zariadeniami.Funguje to rovnako ako NAS a bez zložitej inštalácie.Stačí pripojiť pevný disk a nainštalovať NMT Apps.Vďaka podpore aplikácií Bit Torrent a Usenet môžete navyše vypnúť svoj žravý počítač a pohodlne sťahovať pomocou energeticky šetrného multimediálneho centra.Následne je možné ľahko zdieľať súbory pomocou aplikácie NMT.

Tvorba dokonalých kópií CD
Audio CD Ripper je bezplatná aplikácia, ktorú si môžete nainštalovať z App Marketu.Audio CD Ripper je vybavený celým radom nástrojov pre CDDA digitálne audio extrakciu a automatickú korekciu chýb.Vďaka tomu získate bezstratové kópie hudby bez akéhokoľvek zhoršenia kvality.Automaticky sú pridávané ID3 tagy spolu s playlistom (vyžaduje pripojenie k Internetu).Audiofilovia potom iste ocenia vynikajúcu kvalitu zvukového výstupu tohto centra.

Stiahnite si diaľkové ovládanie pre iOS a Android:

iOS
Android

Parametre a špecifikácie:

Základné:
Čipová sada: Sigma Designs SMP8647, 800 MHz s L2 Cache
Operačná pamäť: 512 MB DDR2 DRAM
Flash pamäť: 256 MB NAND
DRM: Cardea DRM (WMDRM-ND), Janus DRM (WMDRM-PD)

Konektivita:
Bonjour, UPnP SSDP, UPnP AV, Windows Media Connect, Windows Media Player NSS, Samba, NFS
Media servery: myiHomeLite, myiHomeMS (UPnP)
Mediálne servery tretích strán: Eversion/YAMJ, UMC
BitTorrent P2P, Usenet downloader
NAS prístup: SAMBA, NFS,FTP

Video kontajnery:
MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG, DAT, VOB), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), AVI, ASF, WMV , Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4

Video dekodéry:
XVID SD/HD, MPEG-1, MPEG-2 MP @ HL, MPEG-4.2 ASP @ L5, 720p, 1-point GMC, MPEG-4.10 (H.264): BP @ L3, MP @ L4.0, HP @ L4.0, HP @ L4.1, WMV9: MP @ HL, SMPTE 421M (VC-1): MP @ HL, AP @ L3

Audio:
Kontajnery: AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG
Dekodéry: Dolby Digital, DTS, WMA, WMA Pro, MPEG-1 Layer 1, 2, 3, MPEG-4
Priechodná (Pass-Through): DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD

Ďalšie formáty:
Foto: JPEG, BMP, PNG, GIF
Titulky: Opensubtitle, SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
Ostatné: ISO, IFO navigácia, AVCHD navigácie,jednoduchá BD navigácia

Audio/Video výstupy:
1x HDMI v1.3a
1x komponentný (YPbPr)
1x kompozitný (CVBS)
1x stereo audio (2x RCA)
1x digitálny optický
1x digitálny koaxiálny
1x S-Video

Ďalšie rozhrania:
1x Power a Attention LED
2x USB 2.0 host (1x vpredu a 1x vzadu)
1x USB 3.0 slave (pre pripojenie k PC)
1x interné pozície pre 2,5/3,5 "Serial ATA disky
1x RJ-45 LAN (10/100/1000 Mbps)

Podporované jazyky NMJ:
English, Svenska, Norsk, Dansk, Suomeksi, Nederlands, Italiano, Espanol, Français, Polski, Magyar,????????, Türkçe,???????????,?????,???, Portugues,??, Čeština, Slovenski, Hrvatski,???,?????????, Ti?ng Vi?t,???????

Prevedenie:
Farba: čierna
Materiál: vysoko kvalitné hliníkové šasi (chladenie bez ventilátora)
Rozmery: 265 x 135 x 45 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 1 kg

Štandardné balenie:
Popcorn Hour A-300, AC/DC napájací adaptér + kábel, HDMI kábel (1,5 m), 2x USB kábel (jeden klasický predlžovací, jeden pre spojenie s PC), IR diaľkové ovládanie + 2x AAA batérie, skrutky pre montáž 2 , 5 "/ 3,5" HDD,manuál

Voliteľné príslušenstvo (nie je súčasťou balenia):
WiFi adaptér pre pripojenie k bezdrôtovej sieti WN-150

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POPCORN HOUR A-300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POPCORN HOUR A-300 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POPCORN HOUR A-300 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POPCORN HOUR A-300 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POPCORN HOUR A-300 .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií