AD homeoffice AD homeoffice

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny
Tablet Quad-Core 1.2 GHz, dotykový 7.85"1024 x 768 IPS, 1 GB RAM, interná pamäť 16 GB, microSD až 32 GB, WiFi, 3G modem, funkcie telefónu (volania, SMS, MMS), Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 2 MPx + 0.3 MPx, microUSB OTG, batéria 4700 mAh, Google Android 4.2 + kožené puzdro
Kód:  DX276r52g Produktové číslo:  PMT70773G_D_BK Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny Predaj skončil

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny

Pod kontrolou

Základná výbava

 Tablet Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G
 Úžasný obraz

Úžasný obraz

Užite si mimoriadne ostrý obraz na 7.85" IPS displeji s vynikajúcim pomerom kontrastu a jasnými farbami. Je prenosný a napriek tomu priestranný. Vychutnáte si filmy s rozlíšením 1024 x 768 pixelov. Zmestí sa vám do tašky, a tak ho môžete nosiť kamkoľvek so sebou.

 Rýchly výkon

Rýchly výkon

Dosiahnite najvyšiu rýchlosť s procesorom Quad Core ARM Cortex A7 1.2 GHz s chipsetom MediaTek MT8389. Užite si rýchlejšie načítanie webových stránok, vyšší výkon aj u náročnejších aplikácií, multitasking a vysoko kvalitný herný zážitok pri nižšej spotrebe energie. Kombinuje grafickú kartu PowerVR SGX544 a 1 GB RAM, presvedčí tak o multimediálnych vlastnostiach a poskytne vysoko kvalitný herný zážitok.

 Pripojenie

Užite si internet kdekoľvek a kedykoľvek s vysokorýchlostným pripojením (rýchlosť sťahovania/nahrávania až 42 Mbps/11 Mbps), poskytujúci rýchly prístup ku všetkému, čo potrebujete na cestách. Či ide o odoslanie dôležitého e-mailu, hotelovú rezerváciu alebo check-in na letisku. Vložte svoju SIM kartu a môžete telefonovať a posielať SMS.

 Asistent na cestách

Asistent na cestách

Vezmite si svoj MultiPad na cesty. Môže vám poslúžiť ako GPS navigácia, vďaka vstavanému GPS prijímaču. Je vybavený tiež FM rádiom, a tak môžete počúvať svoju obľúbenú rádiostanicu a spríjemniť si tak cestu.

 Bez drôtov

Bez drôtov

Vďaka Bluetooth môžete ľahko vymieňať dáta alebo pripojiť bezdrôtové zariadenie pre vaše väčšie pohodlie, ako napr. bezdrôtové slúchadlá kým ste v posilňovni.

 Dlhá výdrž batérie

Dlhá výdrž batérie

Výkonná batéria 4700 mAh teraz vydrží pracovať dlhšie s možnosťou dobíjania cez micro USB port, poskytne vám tak extra mobilitu.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 3G Black Diamond 7,85. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 3G Black Diamond 7,85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií