AD homeoffice PET

Logitech Z-10 Interactive

Zobraziť katalóg
Logitech Z-10 Interactive
Reproduktory 2.0 Speaker System, LCD, 2x30W RMS
Kód:  JL018 Produktové číslo:  970243-0914

Logitech Z-10 Interactive

Precizní reproduktory s integrovaným LCD displejem a multimediálními dotykovými ovládacími prvky. Reproduktory disponují výkonem 60 W a k počítači se připojují pomocí USB rozhraní, jsou tak vhodné ke klasickým počítačům i  přenosným notebookům. Jsou vybaveny dvojitým zesilovačem. Oboustranný design reproduktoru zaručuje téměř studiovou kvalitu zvuku a vyvážené odezvy v prostředí stolního počítače.

Na LCD displeji je možné zobrazit například informace o skladbě, hodiny a další užitečné informace. Díky ovládacím prvkům lze snadno ovládat přehrávaní hudby či přiřadit k tlačítku oblíbené internetové rádio. Na zařízení naleznete také výstup na sluchátka a vstup pro hudební zařízení jako je například MP3 přehrávač.

Parametry a specifikace:

Výkon:

30 W (RMS)

Rozhraní:
USB

Výstup na sluchátka:
3,5 mm stereo jack

Ostatní funkce:
Integrovaný LCD displej
Dotykové ovládací prvky

Rozměry:
246 x 114 x 119 mm (jeden reproduktor)

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Z-10 Interactive
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Z-10 Interactive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Z-10 Interactive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Z-10 Interactive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Z-10 Interactive.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií