Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ

Zobraziť katalóg
ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ
4,6 47 hodnotení
Klávesnica podsvietené klávesy, 3x Easy Shift zones, Macro Live! Recording, 6 stupňov podsvietenie, programovateľná, čierna
Česká klávesnica
Kód:  MI601f3 Produktové číslo:  ROC-12-712

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ Predaj skončil

ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ

Herná klávesnica ROCCAT Isku je tým správnym nástrojom pre dokonalú hernú dominanciu.Je kombináciou pokročilého inžinierstva a špičkového dizajnu, ktorý vám sprostredkuje výnimočný zážitok u akejkoľvek hry.Prvýkrát v hernej histórii vám ponúkne klávesnice možnosť spolupráce s myšou, aby vám poskytla nezastaviteľnou silu udeľovať príkazy rýchlejšie, ľahšie a efektívnejšie, než kedykoľvek predtým.To preto, že je vybavená exkluzívnym protokolom ROCCAT Talk, ktorý obstaráva kooperácii s hernou myšou ROCCAT Kone +.Vďaka tomu môžete ľahko spúšťať rôzne sady makier myši, rýchlo a efektívne priamo z klávesnice.

Protokol ROCCAT Talk skvele funguje spoločne s exkluzívnou technológiou Easy-Shift.Stačí použiť Easy-Shift tlačidlo na Isku k súčasnej aktivácii makier pre klávesnicu aj myš.Ide o geniálny zjednodušenie, ktoré vám umožnia lepšie sústrediť na svoju hru a menej na ovládanie.Vaša Kone + vám dá naviac svetlené znamenie zakaždým, keď sa s Isku spojí, takže budete presne vedieť, kedy obe zariadenia spolupracujú.

ROCCAT Talk vám tiež umožní profitovať z exkluzívnej Easy-Aim technológie.Keď vaša hra vyžaduje presnú streľbu v sniper režime, stlačte a podržte jediné tlačidlo klávesnice a Easy-Aim okamžite optimalizuje nastavenie DPI na Kone +.Uvedený obojručné systém streľby je najjednoduchším a najpohodlnejším riešením, ako dosiahnuť presnosť tých najlepších ostreľovačov.A zároveň vám tiež uvoľní jedno tlačidlo Kone + pre inú ľubovoľnú makro funkciu podľa vášho výberu.Len si predstavte, ako vám prinesie dokonalá kooperácie klávesnice a myši neoceniteľné výhody na bojovom poli.

ROCCAT Isku je jediná klávesnica na svete obsahujúci prelomovú Easy-Shift technológiu, ktorá vám umožní uložiť 36 ľahko prispôsobiteľných makro funkcií, strategicky umiestnených v troch riadkoch okolo WASD zóny.Vďaka tomu budete páliť a využívať makrá v zlomku sekundy, bez toho aby ste museli upraviť polohu rúk, takže nebudete musieť opustiť očami obrazovku ani hľadať tie správne klávesy.A pretože Easy-Shift tlačidlo funguje ako akékoľvek bežné, budete aktivovať makrá s rovnakou ľahkosťou, ako keď píšete veľké písmeno.The Easy-Shift oblasť vám poskytne pôsobivých 28 makro kláves, vrátane ôsmich vyhradených, ktoré možno naprogramovať dvojito.Schopnosť okamžite prepínať medzi päticou profilov vám navyše umožní vychutnať si až neuveriteľných 180 makro funkcií, čo vystačí aj tým najnáročnejším hráčom.

Aj keď máte všetky čísla obsadená, tak môžete k užitočným činnostiam využiť aj palec.Celkom pre palec vývojári pripravili tri individuálne programovateľné Thumbster tlačidlá, ktoré nájdete hneď pod medzerníkom.Ideálne pre rýchle akcie v ryku zúrivého boja alebo pre rýchlu zmenu zbrane.Vďaka technológii Macro Live!potom môžete pohodlne zaznamenávať všetky makrá v priebehu hry.Stačí stlačiť vyhradené Makro Live!tlačidlo a nechať sa naviesť novým hlasovým sprievodcom, krok za krokom.Môžete naprogramovať až neuveriteľných 500 akcií pre každé zo sto osemdesiatich makier, čo vám dáva slobodu stanoviť akékoľvek úlohy, ktoré len možno vymyslieť.K správe makier vám navyše poslúži praktický softvér Macro Manager.

S extrémnym Ice Blue podsvietením sa stanete pánmi každej nočnej akcie.K dispozícii máte šesť prispôsobiteľných úrovní jasu, čo vám umožní trafiť to správne tlačidlo pri akejkoľvek hladine okolitého osvetlenia.Isku má navyše podsvetlenie dokonale optimalizované, takže nepripúšťa únavu očí ani pri dlhých herných sedeniach.Môžete tiež naprogramovať časový úsek, po ktorom sa podsvietenie automaticky vypne, ak ho nechcete vypínať stlačením klávesy.Samozrejmosťou je tiež výnimočný vzhľad podsvietené klávesnice, ktorý neurobí hanbu ani tomu najsilnejšiemu hernému stroji.

Medzi ďalšie potešiteľné vlastnosti Isku patrí veľká podložka pod zápästie, ktorá zabezpečuje okrem pohodlia aj dokonalú stabilitu, podporenú ešte pogumovanými nožičkami.Zdvih klávesov je stredné, čo zaručuje optimálnu odozvu a vysoké pohodlie pri stlačení.1 ms odozva potom eliminuje akékoľvek oneskorenie, a anti-ghosting technológia umožňuje presné sňatí niekoľkých stlačených kláves pre udania akokoľvek komplexného rozkazu.Zaujímavosťou je určite aj integrovaný časovač, ktorý vám uľahčí presné prevedenie ľubovoľné akcie, či praktický organizátor kabeláže eliminujúce neporiadok na stole.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Podsvietená klávesnica so 123 klávesami
Rozšírené funkcie anti-ghosting
3 programovateľné palcové tlačidla Thumbster (T1-T3)
5 programovateľných makro kláves (M1-M5)
20 ďalších makro kláves (EasyZone)
5 profilových stavových LED
3 stavové LED (Caps Lock, EasyShift [+], Num Lock)
1000 Hz Polling Rate, doba odozvy 1 ms

Podporované OS:
Windows XP, Vista 32/64bitové,Windows 7 32/64bitové

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 2 m
Konektor: USB

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Česká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Isku Illuminated Gaming Keyboard CZ.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií