AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROCCAT Kulo 7.1 USB

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kulo 7.1 USB
2,9 17 hodnotení
Slúchadlá Premium 7.1 Surround Sound, 40mm neodymium magnet drivers, mikrofón, tenký diaľkový ovládač, čierny
Kód:  MI601g1 Produktové číslo:  ROC-14-700

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kulo 7.1 USB

Sa 7.1kanálovým headsetom ROCCAT Kulo sa budete môcť ponoriť do víru hier naozaj naplno.Jeho súčasťou je externý osmikanálová zvuková karta, ktorá zaisťuje špičkový priestorový zvuk s nastaviteľnou úrovňou jednotlivých zložiek.Vďaka nej budete počuť zreteľne kroky za vašim chrbtom, rovnako ako nepriateľov ešte pred ich spatřením.ROCCAT Kulo vám poskytne oproti stereo slúchadlám jasnú výhodu, vďaka ktorej zasiahnete nepriateľa skôr, ako sa o vás vôbec dozvie.

Okrem hrania ponúknu ROCCAT Kulo skvelý zvukový prednes aj pri počúvaní stereo nahrávok.O neho sa starajú 40 mm neodymové magnety s mylarovými membránami.Reprodukujú perfektne prekreslené basy a stredy aj krištáľovo čisté výšky.Užitočnou funkciou je určite aj automatické vypnutie mikrofónu po jeho sklopení.Rovnako ako okamžité zapnutie po vyklopení.Samozrejmosťou je podpora optimálneho nastavenia sklonu mikrofónu pre každého užívateľa.

O maximálny komfort pri počúvaní sa stará veľmi nízka hmotnosť headsetu, ktorú podporuje polstrovaný a flexibilný kovový náhlavná most s ôsmimi výškovými nastaveniami.Samozrejmosťou je tiež veľmi mäkké polstrovanie náušníkov zaisťujúce dlhé hodiny pohodlného hrania.Užívateľskému komfortu napomáha aj ľahko prístupné ovládanie hlasitosti na kábli.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
40 mm neodymové magnety s mylarovými membránami
Nastaviteľný hlavový most s kovovým vystužením
Nastaviteľný mikrofón s automatickou funkciou zapnutia/vypnutia
Ovládanie hlasitosti na kábli
Mikrofón s elimináciou okolitého šumu
Pripojenie: USB rozhranie

Prevedenie:

Farba: čierna
Hmotnosť: 178 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Kulo 7.1 USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kulo 7.1 USB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Kulo 7.1 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kulo 7.1 USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Kulo 7.1 USB .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií