Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Sennheiser RS ??170

Zobraziť katalóg
Sennheiser RS ??170
4,1 9 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá uzavretá rádiová, 2.4GHz, 18-21000 Hz, dosah 80m, jack 3.5/6.3
Kód:  JM171h Produktové číslo:  RS 170 Stránky výrobcu

Sennheiser RS ??170

Špičkové bezdrôtová slúchadlá určené pre počúvanie hudby či televízneho zvuku vrátane športových prenosov aj priestorového počúvania domáceho kina. Prenos zvukového signálu je digitálny a využíva najnovšieho systému pre zabezpečenie nerušeného, nekomprimovaného prenosu dát od americkej firmy Kleer. Slúchadlá sú tvorené dvojdielnym systémom, skladajúceho ho sa z vysielača, ktorý je umiestnený pri zdroji signálu a integrovaného prijímača v bezdrôtových slúchadlách.

Mimoriadne komfortne je vyriešené dobíjanie vložených AAA nabíjacích NiMH akumulátorov. Stačí iba odložiť slúchadlá na stojan s vysielačom a nabíjate. Plné nabitie akumulátorov trvá približne 16 hodín a potom môžete nepretržite počúvať až 24 hodín. Dosah vysielaného signálu vo voľnom priestranstve je až 80 metrov. Slúchadlá majú špeciálne vyvinutý tvar, prispôsobivú konštrukciu a príjemné polstrovanie, ktoré oceníte najmä pri dlhodobom počúvaní.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser RS ??170
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser RS 170. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser RS ??170. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser RS ??170. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser RS 170.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií