Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sharp XL-HF401PH

Zobraziť katalóg
Sharp XL-HF401PH
Mikrosystém CD/MP3/WMA, FM rádio s RDS, 40 predvolieb, 2x 50W (RMS), Airplay, DLNA, WiFi, dokovacia stanica pre iPad, iPhone, USB vstup, EQ, X-Bass, LCD displej
Kód:  WZ985c6f Produktové číslo:  XLHF401PH Stránky výrobcu
Sharp XL-HF401PH Predaj skončil

Sharp XL-HF401PH

Ak hľadáte mikrosystém, ktorý vám ponúknevýborný zvuk a možnosť prepojenia vášho mobilného telefónu či tabletu cez WLAN/WIFI/DLNA, Potom je pre vás zaručene tou pravou voľbou mikrosystémSharp XL-HF401PH, Ktorý sa svojím výkonom2 x 50 Wrozhodne predčí všetky vaše očakávania. Je vyrobený zvysoko kvalitných materiálova vo všetkých jeho častiach sa odrážaprecízne dielenské spracovanie. Pomocou bezdrôtových funkcií môžete ľahko, rýchlo prenášať hudbu z telefónu (tabletu) iPhone či prístroje s Androidom.

Na hornej strane mikrosystému je umiestnený konektor pre pripojenieiPhonealeboiPodu. Pribalená je tiež dokovacia kolíska pre iPad. MP3 prehrávača alebo USB flash disk je možné samozrejme pripojiť cez USB alebo audio vstup. K dispozícii je vám tiež jednotka CD-ROM aFM rádiotuner s RDS a možnosti prednastavenie 40 staníc.Vysoko kvalitný 2-pásmové reprosústavys 2,5 cm výškovým reproduktorom a 12 cm basovým reproduktorom sa pripájajú pomocou skrutkovacích terminálov.

To všetko vo veľmi modernýmaelegantným prevedenie.

Parametre a špecifikácie:

Tuner:

Tuner FM s RDS a 40 predvoľbami

Reproduktory:

2-pásmové reproduktory so soft dome tweeterom
Celkový výstupný výkon 100 W (RMS)

Vstupné konektory:

Konektory Line in, USB, slúchadlový (3,5 jack), RCA (subwoofer), video
Horná dokovacie zariadenie iPad2-/ iPhone4S-/ iPod a pripojenie cez USB 2.0 vpredu

Funkcie:

AirPlay a DLNA (WIFI/WLAN) s PRIAMYM režimom (bez routeru!) A DLNA pre iPhone a chytré telefóny
Celokovová skrinka so skrutkovacími koncovkami reproduktorov
Prehrávanie CD, CD-MP3/-WMA, FM tuner s RDS
Spotreba energie v pohotovostnom režime len 0,4 wattov

Rozmery a hmotnosť:

Rozmery hlavnej jednotky 215x136x335 mm
Rozmery reproduktorov 148x262x203 mm
Hmotnosť 7,78 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharp XL-HF401PH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp XL-HF401PH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp XL-HF401PH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp XL-HF401PH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharp XL-HF401PH.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií