AD elektro Motorola EDGE 50

Skylink Výměna M7

Zobraziť katalóg
Skylink Výměna M7
4,8 14 hodnotení
Satelitná karta dekódovacia karta, systém Irdeto, pre už registrovaných zákazníkov Skylinku s kartou CryptoWorks
Kód:  JT879b6 Stránky výrobcu

Skylink Výměna M7

Tato karta je určena pro zákazníky, jenž si zakoupili nový satelitní přijímač s dekodérem Irdeto, ale dosud vlastní kartu CryptoWorks, která ovšem není s novým přijímačem kompatibilní. Karta umožňuje příjem stanic satelitního vysílání z nabídky Skylink na území České a Slovenské republiky. Pro správné fungování karty je nezbytné kartu neprodleně registrovat na stránkách Skylinku - registrace je zdarma. Po aktivaci této karty získáte přístup k základním českým a slovenským programům v nabídce Digital.

Parametry a specifikace:

Kompatibilita:
Kartu je možné použít pouze v přijímačích s certifikovaným dekodérem Irdeto nebo CryptoWorks
Seznam certifikovaných přijímačů

Přehled programů v nabídce Digital:
ČT HD, ČT1, ČT2, ČT 24, ČT4 Sport, ČT4 Sport HD, Nova HD, TV Nova, Nova Cinema, Prima Family, Prima Family HD, Prima COOL, Prima Love, Prima ZOOM, TV Barrandov, TV Markíza, TV Markíza HD, STV1, STV2, DOMA, TV JOJ, TV JOJ Plus, TV Óčko, TV Noe, TA 3, TV Patriot, TV8, Fashion TV, STIL TV, CETV, Retro Music Television, Šlágr TV, Fanda TV, Dajto, Regionální televize, Noe TV, TV8, Fashion TV, TV LUX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skylink Výměna M7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skylink Výměna M7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skylink Wechsel M7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skylink Wechsel M7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skylink Výměna M7.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií