Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Alzaboxy

SPEED LINK jugger 2.1 Subwoofer System (Black)

Zobraziť katalóg
SPEED LINK jugger 2.1 Subwoofer System (Black)
4,2 7 hodnotení
Reproduktory Výstupný výkon 45 wattov RMS, 70 wattov, Mohutný subwoofer v drevenej skrini s veľkým objemom pre extrémne basy, Satelitné reproduktory, regulátor hlasitosti, stolný diaľkové ovládanie, Zvukový adaptérový kábel (1m) pre pripojenie ku konzolám PS3, Xbox 360 a televízorom
Kód:  MI393a13 Produktové číslo:  SL-8321-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK jugger 2.1 Subwoofer System (Black) Predaj skončil

SPEED LINK jugger 2.1 Subwoofer System (Black)

Reproduktorový systém Speed \u200b\u200bLink jugger vám sprostredkuje fascinujúci zvuk pri hraní aj akékoľvek ďalšie multimediálnej zábave. Basový základ obstaráva pevný drevený subwoofer, ktorý o vysokej a stredovej frekvencie dopĺňajú kompaktné satelity s elegantnou ochranou mriežkou. Obsluhu celého systému potom uľahčuje káblové diaľkové ovládanie , V ktorého tele sa nachádza aj výstup pre slúchadlá. Vedľa neho je dostupný vstup pre sekundárny zvukový zdroj, ktorým môže byť mikrofón, alebo napríklad prenosný prehrávač, podľa toho, kam vyvedieme zodpovedajúci kábel systému. Vďaka automatickému prechodu z/do pohotovostného režimu navyše nemusíte mať starosť o ručné zapínanie/vypínanie sady, ani spotrebu elektrickej energie.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Počet kanálov: 2.1
Výkon zosilňovača: 45 W RMS/70 W v špičke

Napájanie:
AC 220-240 V, 50/60 Hz
Automatický prechod z/do pohotovostného režimu

Prevedenie:
Farba: čierna/červená
Gumové nožičky pre bezpečné usadenie
Rozmery subwooferu: 190 × 210 × 210 mm (Š x H x V)
Rozmery satelitov: 130 × 105 × 130 mm (Š x H x V)

Štandardné príslušenstvo:
Adaptérový kábel pre pripojenie k hracím konzolám alebo TV (3,5 mm zásuvka <-> 2x RCA (cinch)) o dĺžke 1 m

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPEED LINK jugger 2.1 Subwoofer System (Black) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPEED LINK Jugger 2.1 Subwoofer System (Black). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPEED LINK Jugger 2.1 Subwoofer System (Schwarz). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPEED LINK Jugger 2.1 Subwoofer System (Schwarz). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPEED LINK Jugger 2.1 Subwoofer System (Black).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií