Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SteelSeries Siberia V2 Dragon MSI červené

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia V2 Dragon MSI červené
4,6 8 hodnotení
Slúchadlá - frekvenčný rozsah 18 Hz - 28.000 kHz, impedancia 32 ohm, citlivosť 112 dB, jack 3.5 mm, dĺžka kábla 3 m
Kód:  MX042f7aa Produktové číslo:  CZMKTSTEELDrag

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia V2 Dragon MSI červené Predaj skončil

SteelSeries Siberia V2 Dragon MSI červené

Headset SteelSeries Siberia V2 je podarený nástupca prvej generácie. Navyše však ponúka nádherný dizajn, kombinovaný s pokročilými funkciami a výkonnosťou. Jeho uzavretá konštrukcia a komfortné čalúnenie náušníkov pomáha výrazne redukovať okolitý hluk a umožní vám tak sústrediť sa na telefonovanie, zvuky herného prostredia, alebo počúvanie hudby naozaj naplno. Integrované 50 mm meniče zaisťujú dokonalú frekvenčnú odozvu pri akomkoľvek použití.

Jednoduchú obsluhu sprostredkováva praktické ovládanie hlasitosti na kábli. Integrovaný smerový mikrofón môže byť zasunutý a skrytý v ľavej mušli, čo je ideálne na počúvanie hudby. Pri komunikácii ho stačí jednoducho vysunúť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia V2 Dragon MSI červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia V2 Dragon MSI červené. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Szibéria V2 Sárkány MSI piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií