Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LEADTEK WinFast VC100 XP

Zobraziť katalóg
LEADTEK WinFast VC100 XP
4,0 3 hodnotení
Video grabber PCI, grabber videa a obrázkov
Kód:  JT309v Produktové číslo:  VC100 XP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEADTEK WinFast VC100 XP

Cenovo atraktívny video-in karta v internom PCI prevedení schopné zaznamenávať video z externých analógových zdrojov a ďalej je potom softvérovo spracovávať. Jedná sa o ideálne riešenie pre tých, ktorí nechcú utrácať za TV tuner, ale potrebujú zaznamenávať video napríklad z kamery alebo video prehrávača.

Karta disponuje kompozitným vstupom a S-Video vstupom, podporuje normy PAL, NTSC i SECAM. Video dokáže zaznamenávať v rozlíšení až 768 x 576 v PAL alebo 640 x 480 obrazových bodov v NTSC. Zaznamenávať môžete nielen video, ale aj statické snímky. Dá sa využiť aj pre pripojenie PC kamery, s ktorou sa potom môžete zúčastniť video konferencií, posielať multimediálne e-maily apod

Čip:
Conexant Fusion 878A)

Rozhranie:
PCI 2.2

Norma:
NTSC, PAL, SECAM

Vstupy:
S-video, kompozitný

Formát záznamu:
AVI

Operačné systémy:
Windows 95, 98SE, ME, 2000 a XP

Poznámka: Karta vyžaduje DirectDraw 5.0


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEADTEK WinFast VC100 XP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEADTEK WinFast VC100 XP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEADTEK WinFast VC100 XP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEADTEK WinFast VC100 XP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEADTEK WinFast VC100 XP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií