AP+ nový vizuál Rapture

Xtreamer Multi-Console

Zobraziť katalóg
Xtreamer Multi-Console
4,1 11 hodnotení
Multimediálny prehrávač - Cortex A9 RK3188 1.6GHz Quad-Core, RAM 2GB DDR3, interná pamäť 16GB, Dual-Band WiFi, AirPlay, Miracast, DLNA, BT 4.0, HDMI 1.4a, diaľkové ovládanie, Android 4.2.2 Jelly Bean
Kód:  QL257f Produktové číslo:  UMNP000882

Xtreamer Multi-Console

xstreamer

Čo je Xtreamer Multi-Console

Xtreamer Multi-Console je kompletný systém domácej zábavy, ktorý prináša do Vašej televízie zábavu, hry, filmy a mnoho ďalších funkcií v HD rozlíšení až 1080P. Stačí ho zapojiť do zásuvky a na jednom mieste budete mať celý svet Androidu, emulátor a retro hry, vaše obľúbené filmy, hudbu, šport a živé televízne vysielanie. A navyše môžete ukázať čokoľvek, čo je na vašom tablete, Mac alebo iOS zariadenia na HD TV s pomocou technológií AirPlay, MiraCast alebo DLNA.

xstreamer

Výkonný hardvér

Srdcom Xtreamer je štvorjadrový procesor RK3188 postavený na modernej architektúre ARM Cortex-A9 1,6 GHz doplnený o 2GB pamäte a 16GB flash pamäťou. Spoločne s štvorjadrovou grafikou Mali-400 sa postará o plynulé prezeranie internetových stránok, sledovanie filmov a videí, hranie náročných hier a prezeranie fotografií s vašimi priateľmi.

Všetko v jednom

Nekompromisný multimediálny zážitok. Xtreamer Multi-Console je zábavný systém typu všetko v jednom, ktorý poskytuje priamy prístup k zábave. Umožnuje prehrávať obsah z ľubovoľného úložného zariadenia na vašej sieti, alebo z externého pamäťového zariadenia USB.

Google TV BOX

Využívajte všetky funkcie Google TV Box. YouTube, TV seriály, filmy, aplikácie pre Android.

Xtreamer Multi-console je okrem multimediálneho centra aj vhodný pre hranie emulovaných alebo Android hier. Po naparovanie bezdrôtového ovládača sa môžete venovať hrám od klasických až po súčasné.

Plnohodnotné komunikačné centrum predstavuje SMS na televíziu, instant messaging a hlasové hovory Skype priamo na vašom televízore. Dokonca volanie a prijímanie hovorov s aplikáciou Viber umožnuje volanie bez SIM karty.

xstreamer

Skveli multimediálny zážitok

Xtreamer Multi-Console ponúka nekompromisný multimediálny zážitok, ktorý umožňuje prehrávať obsah z ľubovoľného úložiska počítača/siete vo vašej lokálnej sieti (SMB a UPnP) alebo z externého pamäťového zariadenia USB v kombinácii s automatickým vyvolaním informácií o filme vrátane plagátu a pozadia obsahu zo siete iz lokálneho úložiska. Ponúka tiež integrovaný downloader titulkov a sieťové indexovanie pri prechádzaní inej zložky alebo navigáciu na báze knihovny.Budete tiež môcť používať ho s preinštalovanými XBMC prostredím. Prehrávať a zobrazovať väčšinu videí, hudbu, podcasty a ďalšie digitálne mediálne súbory z lokálnych a sieťových úložných médií a internetu so stovkami vopred nainštalovaných pluginov.

xstreamer

Intuitívne ovládanie vďaka Air mouse

Ovládanie Multi-Console je intuitívne a jednoduché vďaka bezdrôtovej Air mouse, ktorá je súčasťou balení.Nabíjecí LiIon batéria umožní pracovať niekoľko týždňov bez nutnosti meniť batérie.

xstreamer

Konektivita

Pripojte sa k internetu pomocou LAN 10/100 alebo rýchle WiFi b/g/n. Surfujte, vybavujte e-maily a streamujte multimediálny obsah zo sieťových zdrojov. Navyše Bluetooth verzie 4.0 umožní pripojiť ďalšie zariadenia ako napr herný ovládač. Xtreamer Multi-Console je navrhnutý ako prelomové riešenie pre bezproblémové zobrazovanie videa medzi zariadeniami, bez káblov alebo sieťového pripojenia. Vďaka technológii Miracast a AirPlay môžu používatelia priamo prezerať fotky alebo filmy z tabletov alebo telefónov na veľkej obrazovke televízora.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xtreamer Multi-Console Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtreamer Multi-Console. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtreamer Multi-Console. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtreamer Multi-Console. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xtreamer Multi-Console.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií