Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zalman MP500

Zobraziť katalóg
Zalman MP500
4,5 49 hodnotení
Podložka pod myš čierna, 280x230x3mm
Kód:  CA054f99 Produktové číslo:  ZM-MP500

Zalman MP500

Profesionálne herné podložka Zalman MP500 v čiernej farbe je dokonale prispôsobená pre tých najnáročnejších. Jej povrch umožňuje ten najrýchlejší a najkomfortnejší pohyb myši, ktoré bude maximálne presné, čo ocenia predovšetkým hráči, ale aj profesionáli na poli grafiky apod Povrch tejto podložky je zároveň príjemný aj na dotyk a naviac je určený pre dlhodobé a náročné užívanie, takže vydrží naozaj dlho! Z druhej strany nájdete špeciálny pogumovaný povrch, ktorý zaručí, že sa podložka pri používaní nebude pohybovať a presúvať tak, ako to robia lacnejšie, obyčajné podložky. Kúpte si ku kvalitnej myši a náročnému použitie to najlepšie na trhu!

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
280x230x3mm
?
Váha :
105 g

Materiál:
guma, Poly Jersey

Podporované myši:
guličkové, optické, laserové

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zalman MP500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman MP500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman MP500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman MP500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman MP500.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií