PET PET

ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing
4,9 7 hodnotení
Mini PC Intel Atom Z3735F Quad-core, Intel HD Graphics, 2GB SODIMM DDR3L 1333, 32GB eMMC, 3x USB 2.0, WiFi, LAN, HDMI, Windows 8.1 Bing (anglická verzia)
Kód:  AZ102e3 Produktové číslo:  ZBOX-PI320-W3

ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing

Známa spoločnosť ZOTAC prináša ďalší model z radu ZBOX, ktorý sa vyznačuje kompaktnými rozmermi, nízkou energetickou náročnosťou, dostatočným výkonom pre kancelárske využitie a tichou prevádzkou. Ide však aj o ideálny model pre multimediálne centrum pri vašej modernej televízii. Tú možno ľahko pripojiť pomocou štandardného kábla HDMI a bleskovo surfovať po internete, púšťať filmy alebo prezerať obľúbené fotografie. Všetky svoje dáta si uložíte na internú pamäť s veľkosťou 32 GB, ktorú však ľahko rozšírite napríklad o externé disky zapojené do portov USB 2.0.

Plnohodnotný stroj do vrecka


Výpočtovú silu prevzal na svoje plecia štvorjadrový procesor z úsporného radu Intel Bay Trail. Po ruke má rýchlu operačnú pamäť s kapacitou na hranici 2 GB. Samozrejmosťou je potom prítomnosť integrovaného čipu Intel HD Graphics. Ten zvláda aj videá v HD rozlíšení. K nekonečným možnostiam internetového obsahu sa ľahko pripojíte pomocou Wi-Fi a v prípade nutnosti aj klasickým LAN káblom.

Počítač má predinštalovaný operačný systém v podobe Microsoft Windows 8.1 Bing v anglickej verzii. Pri dobre navrhnutom a hlavne intuitívnom rozhraní nie je cudzí jazyk prekážkou a prakticky sa jeho prítomnosť vôbec neprejaví. Súčasťou príslušenstva je však aj VESA držiak pre praktické uchytenie na zadnú stranu monitora alebo televízie, čím si ušetríte veľa miesta na stole.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX PI320 pico W8.1 Bing.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií