AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cod-vanguard-the-last-stand-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard: 1. sezóna, Zombies a ďalšie info

Call of Duty: Vanguard, v ktorom si zabojujete na všetkých frontoch druhej svetovej vojny, je najnovším členom rozsiahlej rodiny akčných FPS Call of Duty. Vydavateľom titulu je spoločnosť Activision a za jeho vývojom stojí štúdio Sledgehammer Games. Vanguard okrem príbehovej kampane obsahuje aj online multiplayer a kooperatívny režim Zombies, ktoré sú pravidelne obohacované novým obsahom v rámci vychádzajúcich multiplayerových sezón. Všetko podstatné nielen o aktuálnej sezóne sa dozviete v tomto špeciáli.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-vanguard-keyart-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard (RECENZIA) – Má čo ponúknuť na všetkých frontoch

Benjamin Franklin raz povedal: „Na tomto svete nie je nič isté, okrem daní a smrti“. Hráčska komunita si však k týmto dvom konštantám môže pripočítať aj každoročné rozšírenie rodiny Call of Duty. Rok 2021 patrí štúdiu Sledgehammer Games, ktoré túto nesmrteľnú sériu FPS obohacuje prostredníctvom Call of Duty: Vanguard. Hra ponúkne ako príbehovú kampaň, tak aj multiplayer a kooperatívny režim Zombies – všetky tri zasadené do obdobia druhej svetovej vojny. Čo sa nám na týchto troch zložkách páčilo a čo by naopak malo zostať v prepadlisku dejín? Zistíte v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info