P&G boost Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/diablo-4-lilith-logo.jpg

Diablo 4 (RECENZIA – Súhrn)

Diablo od štúdia Blizzard je jednou z mála videoherných sérií, ktorej legendárny status jednoducho neodpárate, aj keby ste sa veľmi snažili. Každý z doterajších troch dielov nejako posunul hranice žánru akčných RPG, nie je preto také prekvapenie, že štvrté pokračovanie netrpezlivo očakávali milióny fanúšikov z celého sveta. Aké Diablo 4 prinieslo do zabehnutej série zmeny, ako sa hrá a ďalšie aktuálne informácie nájdete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-cover-nahled.jpg

Diablo 2 Resurrected (RECENZIA) – Návrat Pána Teroru

Diablo 2 od štúdia Blizzard v čase svojho pôvodného vydania definovalo žáner akčných RPG a stalo sa jeho nekorunovaným kráľom. A hoci sa neskôr objavil množstvo „Diablo klonov“, dorazilo Diablo 3 a blíži sa aj štvorka, na kultovú dvojku mnohí hráči dodnes nedajú dopustiť a berú ju ako nestarnúcu klasiku, ktorej sa nič nevyrovná. S príchodom remastrovanej verzie od štúdia Vicarious Visions však vyvstáva zásadná otázka: Má druhé Diablo dvadsať rokov od svojho vzniku stále čo ponúknuť, alebo si cez istú nostalgiu nepripúšťame žiadne chyby? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-vse-co-vime-all-we-know-key-art-nahled.jpg

Diablo 2: Resurrected: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Diablo 2 nepatrí iba medzi legendy žánru akčných RPG, ale tiež do zlatého fondu všetkých počítačových hier. Pre mnohých ide o jeden z najhranejších titulov pred dvadsiatimi rokmi, zatiaľ čo niektorí o ňom počuli len z rozprávania, keď začali hrať tretí diel tejto značky. V súčasnosti je štvrtý výlet do sveta Sanctuary v nedohľadne, a preto sa ponúka možnosť vzkriesiť herný klenot. Čo všetko vieme o Diablo 2: Resurrected chystanom na tento rok, sa dočítate v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-retro-recenze-20-vyroci-cover-nahled1.jpg

Diablo 2 (Retro RECENZIA) – Akčné RPG za dvadsať rokov takmer nezostarlo

Spoločnosť Blizzard patrí k niekoľkým málo vývojárom, ktorých titul prepožičal názov celému žánru. Pod pojmom izometrické akčné RPG si urobia jasnú predstavu o hrateľnosti len kovaní hráči, ale keď sa povie pojem „diablovka“, chytí sa oveľa väčší počet ľudí. A práve o najslávnejšom zástupcovi sa dnes budeme baviť, pretože Diablo 2 oslavuje dvadsatiny. V dnešnej retro recenzii sa pozrieme na dôvody jeho slávy, prípadne či je ešte atraktívna pre dnešného hráča.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-lilith-cover-nahled_1.jpg

Diablo 4 (NOVINKA) ukazuje kooperatívny boss fight!

Stále okolo toho Diabla 4 veľa nevieme, pomaly sa ale stáva všeobecne známym faktom, že sa toto očakávané akčné RPG bude v mnohých ohľadoch blížiť nejednému MMO. Najnovšia ukážka potom napovedá, ako by mal vyzerať jeden z plánovaných onlinových eventov v plnej hre. Viac v našej novinke.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-special-cover-nahled.jpg

Kto je démonická Lilith z Diabla IV (TÉMA)?

Očakávané oznámenia Diabla IV prebehlo na tohtoročnej konferencii BlizzCon 2019 a prinieslo viac otázok než odpovedí. Tradične skvelo vyzerajúci filmový trailer nám predstavil novú Nemesis, Lilith, o ktorej nikto mimo niekoľkých nadšených fanatikov veľa informácií nemá. V dnešnom špeciále sa teda pozrieme na jej pozíciu v príbehovom rámci sveta Diablo a skúsime predpovedať, kam sa bude uberať smerovanie našich hrdinov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Diablo_Immortal_Video_Recenze_2022_2160x1080_CZ-nahled.jpg

Diablo Immortal (OZNÁMENIE) – Škandál, alebo budúcnosť?

BlizzCon v americkom Anaheime skončil a väčšine priaznivcov veľmi úspešného vydavateľa zrejme zostala trpká pachuť na jazyku. Tento rok plný vydarených hier zbierajúci najvyššie hodnotenia očakávali fanúšikovia Blizzardu veľké oznámenia a namiesto nich sa dočkali iba prísľubu remasteru Warcraftu III, nových postáv do Overwatch a...mobilného Diabla. A práve na neho sa dnes zameriame podrobnejšie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/09dd6d13-787e-45df-b573-e508c376fba5.jpg

BlizzCon 2018 (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blizzard oznámil nové Diablo, ale fanúšikov príliš nepotešil

BlizzCon 2018 je na konci. Rovnako ako v minulých rokoch nám aj tento rok Blizzard predstavil rad zaujímavých noviniek. Niektoré oznámenia nám vyrazili dych, iné naopak asi nielen nám spôsobili nemalé sklamanie. V našom poslednom update z BlizzCon 2018 si v niekoľkých odsekoch môžete prečítať celkový súhrn toho najdôležitejšieho z tohtoročného ročníka BlizzCon. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ea7021d-703b-4611-8923-454e9e6cb7d2.jpg

Diablo 3 Eternal Collection (RECENZE) – na Switch ako stvorené

Diablo 3 sa po 6 rokoch od pôvodného vydania vracia na hernú scénu a to rovno v podobe kompletnej edície určenej na platformu Nintendo Switch. Nerozumný krok, alebo zásah do čierneho? Snaží sa snáď štúdio Blizzard svoje legendárne akčné RPG konvertovať na všetky dostupné platformy na svete? Odpovede na tieto otázky a ešte oveľa viac nájdete v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info