AD 1. týden květen Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dying-light-2-testy-nahled.jpg

Testy grafických kariet | Dying Light 2: Stay Human

Testovali sme grafické karty na hre Dying Light 2: Stay Human. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dying-light-2-special-cover-logo-nahled.jpg

Dying Light 2 Stay Human: dátum vydania, gameplay a ďalšie informácie

Svet plný infikovaných, aktívnych primárne v noci je späť. Čo môžete od pokračovania výbornej hororovej akcie Dying Light očakávať? Ako to je s češtinou, načo sa zameriava príbeh a kedy vyjde, si môžete prečítať v našom špeciále, zameranom na to, čo všetko o Dying Light 2 Stay Human z dielní Techland vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dying-light-2-stay-human-recenze-cover-nahled.jpg

Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Na Gamescome 2018 sme sa zúčastnili prezentácie spoločnosti Techland, kde sme sa dozvedeli veľa nových informácií o premenách herného sveta, členení príbehu, súbojoch, parkoure a ďalších prvkoch Dying Light 2. K tomu sme si mohli pozrieť živý gameplay, vnútri nášho pravidelne aktualizovaného špeciálu tak nájdete podrobné dojmy.

Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info