AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/forza-motorsport-main-keyart.jpeg

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/forza-motorsport-7-logo.jpg

Forza Motorsport 7 dorazí aj na PC už 3. októbra

Pretekárska séria Forza Motorsport už veľa rokov láka svojich fanúšikov k pomerne obľúbenej konzole Microsoftu. Teraz však vyjde aj na PC. Na E3 nám bol vývojárskym štúdiom Turn 10 predstavený jej siedmy pokračovateľ, ktorý by mal obdivovateľov tejto série osloviť hlavne efektívnou kombináciou súčasných mechanizmov. Doraziť by k nám mal už 3. októbra. Ako na nás zatiaľ pôsobí, sa dozviete v nasledujúcich riadkoch. Read more »
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info