MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/marvels-spider-man-remastered-pc-key-art-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man Remastered – Všetko, čo vieme

Séria Marvel's Spider-Man patrí medzi najúspešnejšie značky konzoly PlayStation a nie je tak divu, že aj Marvel's Spider-Man Remastered podľa vzoru iných PS exkluzivít vyšiel aj na PC. Okrem skvelej hrateľnosti a pútavého príbehu dostali majitelia stolných počítačov aj vylepšenú grafiku a celý dodatočný obsah. Všetko, čo o Marvel's Spider-Man Remastered potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-2-cover-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man 2 – Všetko, čo vieme

Akčná adventúra Marvel's Spider-Man z roku 2018 patrí medzi najlepšie komiksové hry a exkluzivity konzoly PlayStation zároveň, fanúšikovia tak druhý diel očakávali prakticky od konca záverečných titulkov. O dva roky neskôr dorazil spin-off Marvel's Spider-Man: Miles Morales, plnohodnotný druhý diel bol ale oznámený až v roku 2021 v rámci PlayStation Showcase. Ako sa bude Marvel's Spider-Man 2 hrať, kedy vyjde a ďalšie potrebné informácie nájdete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-wolverine-special-logo.jpg

Marvel's Wolverine: trailer a ďalšie info

Drsňák Wolverine patrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktoré vzišli z marvelovského univerza. Večne nevrlého mutanta s výnimočnými regeneračnými schopnosťami a vysúvacími pazúrmi nájdeme nielen v partičke X-Menov, ale aj ako externého člena Avengers, pri ktorých platí za brutálneho mlátiča vrhajúceho sa bez strachu do víru bitiek. Práve jeho si vybralo štúdio Insomniac Games (Marvel's Spider-Man) ako ďalší charakter, ktorému sa budú venovať v samostatnom akčne adventúrnom spracovaní. čo všetko o Marvel's Wolverine vieme, sa dočítate v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-cover-nahled_1.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart (RECENZIA) – Interdimenzionálne dobrodružstvo

Zatiaľ čo na druhom a treťom PlayStation patrila séria Ratchet & Clank ku stáliciam (na obe platformy vyšlo 12 hier a jedna kolekcia), na PS4 vyšiel len remake pôvodného dielu z roku 2002. Skoro sa zdalo, že stále sa zvyšujúci výkon konzolí a viac realistická grafika sa ťažko prezentujú na akčnej adventúre s kresleným, skoro až detským vizuálom. Síce nevieme, či s nápadom na nový diel prišli sami vývojári zo štúdia Insomniac Games, alebo si pokračovanie „objednalo“ samotné Sony, na tom ale vlastne nezáleží. Nasledujúca recenzia vám prezradí, prečo je Ratchet & Clank: Rift Apart nielen vynikajúcou hrou, ale zároveň skvelou ukážkou toho, čo všetko PlayStation 5 dokáže.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-vse-co-vime-key-art-nahled.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Insomniac Games prináša už 14. diel (nepočítajúc hry pre mobilné telefóny) obľúbenej série Ratchet & Clank na PlayStation 5. Ikonické duo sa vracia v novom diele s názvom Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorý je prvým pokračovaním od PS3 exkluzivity Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013. Hoci autori slávia veľký úspech so svojou ďalšou sériou Marvel's Spider-Man, fanúšikovia obľúbenej sci-fi akčnej adventúry dostanú už tento rok ďalšiu dávku osobitého humoru, pestrofarebnej grafiky a šialených zbraní. Všetko, čo o Ratchet & Clank: Rift Apart potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-2-spekulace-nahled.jpg

Marvel’s Spider-Man 2 (ŠPEKULÁCIA) – Pracuje sa tajne na pokračovaní komiksového hitu?

Minuloročná akčná adventúra Marvel's Spider-Man úplne bezpochyby patrí medzi tie najlepšie komiksové hry histórie. A pretože si táto PS4 exkluzivita prefíkane otvorila vrátka prípadnému pokračovaniu, druhý diel bol vzhľadom na úspech tohto titulu prakticky nevyhnutný. A aj keď k oficiálnemu oznámeniu zatiaľ nedošlo, vyzerá to tak, že sa okolo Pavúčieho muža začína zase niečo diať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ad2fca0f-92e1-446a-84c8-3a320aec5336.jpg

Marvel´s Spider-Man: The City That Never Sleeps (RECENZIA, epizóda 3.) – Silver Lining

Trojdielne DLC The City That Never Sleeps pre PS4 exkluzivitu Marvel´s Spider-Man sa blíži do finále. 3. a záverečná kapitola dorazila tesne pred Vianocami a Pavúčieho muža postavila do cesty pološialenému mafiánovi Hammerhead, ktorý chce ovládnuť celé mesto. Podarí sa vám v koži Spider-Mana jeho plány prekaziť? A ako sa nám vlastne posledná časť plateného DLC páčila?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-thumbnail-nahled.jpg

Marvel´s Spider-Man (RECENZIA) – Byť superhrdinom nikdy nebolo zábavnejšie

Komiksová akčná adventúra prichádza na disky našich PS4 v úplne originálnom príbehu Pavúčieho muža. Tešiť sa môžeme na detailne spracovaný New York, dynamický súbojový systém a predovšetkým na jedného z najslávnejších komiksových hrdinov. Ako sa Marvel´s Spider-Man podaril, sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info