AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-cover-nahled_1.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart (RECENZIA) – Interdimenzionálne dobrodružstvo

Zatiaľ čo na druhom a treťom PlayStation patrila séria Ratchet & Clank ku stáliciam (na obe platformy vyšlo 12 hier a jedna kolekcia), na PS4 vyšiel len remake pôvodného dielu z roku 2002. Skoro sa zdalo, že stále sa zvyšujúci výkon konzolí a viac realistická grafika sa ťažko prezentujú na akčnej adventúre s kresleným, skoro až detským vizuálom. Síce nevieme, či s nápadom na nový diel prišli sami vývojári zo štúdia Insomniac Games, alebo si pokračovanie „objednalo“ samotné Sony, na tom ale vlastne nezáleží. Nasledujúca recenzia vám prezradí, prečo je Ratchet & Clank: Rift Apart nielen vynikajúcou hrou, ale zároveň skvelou ukážkou toho, čo všetko PlayStation 5 dokáže.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-vse-co-vime-key-art-nahled.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Insomniac Games prináša už 14. diel (nepočítajúc hry pre mobilné telefóny) obľúbenej série Ratchet & Clank na PlayStation 5. Ikonické duo sa vracia v novom diele s názvom Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorý je prvým pokračovaním od PS3 exkluzivity Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013. Hoci autori slávia veľký úspech so svojou ďalšou sériou Marvel's Spider-Man, fanúšikovia obľúbenej sci-fi akčnej adventúry dostanú už tento rok ďalšiu dávku osobitého humoru, pestrofarebnej grafiky a šialených zbraní. Všetko, čo o Ratchet & Clank: Rift Apart potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-gameplay-nahled.jpg

Slávna dvojica cestuje dimenziami v novej gameplay ukážke Ratchet & Clank: Rift Apart (NOVINKA)

Vývojári zo štúdia Insomniac Games sa v rámci online prezentácie Gamescom 2020: Opening Night Live pochválili viac ako 7-minútovou ukážkou z nadchádzajúcej akčnej adventúry Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorá vychádza pre rýchlo sa blížiacu konzolu PlayStation 5. Tvorcovia však okrem hrateľnosti poodhalili aj to, ako hra využíva nové funkcie next-gen konzoly, najmä ovládač DualSense. Podrobnejšie informácie nájdete v našej novinke. Read more »
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info