On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cthulhu-i-smrt-muze-zemrit-cover-wide-nahled.jpg

Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť + rozšírenie (RECENZIA) – Šialenstvom proti Prastarým

Autor brakovo hororových románov a poviedok H. P. Lovecraft je studnicou inšpirácie pre tvorcov doskových hier, v ktorých sa musíte postaviť prastarému zlu, ktoré spí mimo našej reality. V doskovke Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť sa s bandou šalejúcich hrdinov stretnete so samotnými bohmi, ktorí túžia ovládnuť či zničiť náš svet. Viac o tejto náročnej výzve v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valhalla-deskova-hra-cover-nahled.jpg

Valhalla (RECENZIA) – Ragnarök prichádza, pripravte sa na boj

Súmrak bohov klope na dvere a spoločne s nimi padne tiež ľudské pokolenie. Bojovníci severských kmeňov tak majú len niekoľko príležitostí, aby zomreli hrdinskou smrťou a dočkali sa svojho vykúpenia vo Valhalle, kde budú hodovať po boku samotného Ódina. V ústrety ich statočnej smrti ich vedú jarlovia bojujúci o titul posledného kráľa Vikingov, ktorému sa musia pokloniť všetci ostatní. Kto sa stane najmocnejším náčelníkom konca sveta?

Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info