P&G boost AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/warcraft-3-reforged-recenze-main-nahled.jpg

Warcraft III: Reforged (RECENZIA) – Obstojný remaster s radom chýb na kráse

Súčasné časy prajú návratu hier, ktorých presný dátum vydania si dnes už pamätá skutočne len pár skalných fanúšikov, ktorí nikdy úplne nezabudli na svojich obľúbených hrdinov a príbehy, v ktorých vystupovali. Po spoločnosti Capcom, ktorá minulý rok ovládla hernú scénu so svojím remakom Resident Evil 2, sa po totožnej ceste vydáva tiež Blizzard, ktorého čiernym koňom je aktuálne vydaná RTS Warcraft III: Reforged, o ktorej vám viac povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blizzcon-2019-cover-nahled.jpg

BlizzCon 2019 (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Diablo 4, Overwatch 2, World of Warcraft: Shadowlands a ďalšie oznámenia

Úvodný ceremoniál BlizzCon 2019 je za nami. Či sa podaril viac než jeho vlaňajší ročník, čo všetko nám predstavil a aký bol jeho najvýraznejší moment, si môžete prečítať v našom krátkom zhrnutí, ktoré je tu predovšetkým pre tých, ktorí nemali možnosť sedieť počas uplynulých hodín pri obrazovke. Ak ste teda mali tú smolu a nestihli začiatok BlizzConu 2019, rýchlo to napravte! Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info