AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/watch-dogs-legion-online-dojmy-z-hrani-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion Online (DOJMY Z HRANIA) – So svojimi parťákmi v Londýne

V nabitom konci roka 2020 sme sa dočkali hneď trojice hier od francúzskej spoločnosti Ubisoft – Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising a Watch Dogs: Legion. Práve posledný menovaný titul bude čoskoro obohatený o multiplayerový mód, ktorý sme mali príležitosť vyskúšať. V rámci redakčnej bandy sme sa potulovali ulicami Londýna a vyskúšali rad aktivít, o ktorých sa dočítate na nasledujúcich riadkoch.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-recenze-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion (RECENZIA) – Anarchy in the UK

V minulých mesiacoch sme vás niekoľkokrát informovali o posunoch veľkých herných projektov a medzi nimi sme museli spomenúť tiež francúzskeho vydavateľa Ubisoft. Ten sa nevyrovnával iba s koronavírusovou krízou, ale aj internými zamestnaneckými problémami a s nutnosťou zmeniť svoje koncepty tvorby AAA titulov, aby sa neomieľala iba jedna a tá istá premisa pri všetkých jeho projektoch. Medzi tieto tituly patrí tiež Watch Dogs: Legion vychádzajúce po osemmesačnom odklade. Prospel mu čas navyše?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion.jpg

K novej grafickej karte NVIDIA GeForce RTX radu 30 teraz získate hru Watch Dogs: Legions

Nové grafické karty radu NVIDIA GeForce RTX radu 30 prinášajú nové možnosti v zobrazení svetla a efektov. Chcete to vyskúšať v praxi? Teraz môžete. Pri nákupe niektorej z nových grafických kariet totiž získate open-world akciu Watch Dogs: Legion zadarmo. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-ubisoft-forward-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion predstavil záporákov a variabilitu hrdinov (NOVINKA)

Po minuloročnom fiasku s Ghost Recon: Breakpoint došlo k odloženiu všetkých hier spoločnosti Ubisoft, aby bol čas na nich viac zapracovať a aby priniesli nové herné prístupy. Posunutie dátumu vydania postihlo okrem iného tiež nádejnú hackerskú akciu Watch Dogs: Legion, v ktorej sa vydáme do dystopického Londýna. Stream Ubisoft Forward nám po necelom roku ukázal nové detaily o príbehu, hrateľnosti a tiež prezradil dátum vydania. Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info