PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nove-notebooky-acer-2022.jpg

Nové notebooky Acer Predator a Nitro s 12. generáciou procesorov Intel Core

Spoločnosť Acer prišla na trh s novými hernými notebookmi radu Predator a Nitro, ktoré prinášajú nielen výraznú zmenu dizajnu a navýšenia výkonu, ale aj množstvo inovatívnych technológií a herných prvkov. Všetky sú osadené najnovšími procesormi Intel Core 12. generácie Alder Lake s hybridnou architektúrou využívajúcou kombináciu vysoko výkonných jadier Golden Cove a efektívnych jadier Gracemont. S tým súvisí aj podpora pamätí DDR5 alebo rýchleho rozhrania Thunderbolt 4. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-predator-triton-700-nahled.jpg

Predator Triton 700 je prvým Max-Q notebookom od Aceru

Acer Predator Triton 700 je prvým NVIDIA Max-Q notebookom od firmy Acer. Ide o nadupaný herný stroj, ktorý však drží výkon v istej efektívnej hranici. Obe jeho varianty vám umožnia zahrať si najnovšie hry vo vysokom grafickom nastavení bez lagov a zároveň nie je problém notebook prenášať. Čo je to vlastne NVIDIA Max-Q a čo všetko notebook Acer Predator Triton 700 ponúka?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-predator-nahled.jpg

Notebook Acer Predator 21 X, herné monštrum s ohnutým displejom

Acer Predator 21 X je prvý notebook so zakrivenou obrazovkou a neskutočnou uhlopriečkou 21 palcov. Navyše je obdarený hneď dvojicou grafických kariet NVIDIA GTX 1080. Zaujíma vás, ako je možné takúto beštiu vôbec ochladiť? A chcete vidieť tento notebook na vlastné oči? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Predato_family_small.jpg

Acer Predator - prepracované herné notebooky, PC, monitory a ďalšie

Ak premýšľate o kúpe herného notebooku alebo PC, potom nie je lepšie načasovanie. Kúpte v termíne od 22. 4. do 24. 4. v našom holešovickom showroome akýkoľvek herný notebook alebo herný stolný počítač zo série Acer Predator a získajte tablet Acer Predator 8 GT-810 v hodnote 9 490 Kč úplne ZADARMO! Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií