Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rollei-actioncam-uvod.jpg

Rollei ActionCam 372 je mimoriadne lacná akčná kamera

Rollei ActionCam patrí medzi najdostupnejšie outdoorové kamery na trhu. Zvláda záznam vo Full HD rozlíšení, je možné ju ovládať smartfónom a disponuje bohatou výbavou vrátane vodotesného puzdra do 40 metrov. Nie je ale nízka cena na úkor funkčnosti a odolnosti tejto lacnej akčnej kamery? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/akcni-kamery-lamax-03.jpg

LAMAX X7.1 Naos a X8.1 Sirius, akčné kamery za skvelú cenu

Radi by ste pri športe či na dovolenke natáčali rôznorodé akčné videá? Akčné kamery LAMAX nahrávajú kvalitné zábery za prívetivú cenu, dodávané sú navyše s bohatým príslušenstvom zadarmo. Napokon, presvedčte sa sami!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Autokamery-SMALL.jpg

Kamera do auta je viac než osobný strážca. Na čo ešte slúži?

Autokamera by dnes mala byť základnou výbavou každého vozidla. Prečo? V prípade dopravnej nehody či akejkoľvek inej poistnej udalosti je záznam z kamery do auta pre vyšetrovanie nespochybniteľný. Čo všetko zvládnu a akými funkciami disponujú moderné autokamery? Dozviete sa v našom článku! Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info