On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
P&G boost Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/niceboy-vega-8x-8k-nahled.jpg

Niceboy VEGA X 8K: špičková kamera s 8K rozlíšením a vysokou vodoodolnosťou

Niceboy VEGA X 8K je dostupná a extra odolná akčná kamera, ktorú si môžete zobrať so sebou aj do tých najtvrdších podmienok. Zvládne ponor až do 12 metrov a videá môžete natáčať až do rozlíšenia 8K. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pilot-q9-predstaveni.jpg

Niceboy PILOT Q9 Radar (RECENZE): povedená autokamera s mnoha funkcemi

Niceboy PILOT Q9 Radar je kamera do auta se 4K záznamem, databází radarů, velkým displejem a pěknou cenu. Jak si vedla v praxi, zjistíte v této recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8168f144-58e3-42a8-8f9e-63d8f287b1fb.jpg

Cel-Tec M10 Dual: Vymeňte spätné zrkadlo za displej s autokamerou

Nová kamera na spätné zrkadlo Cel-Tec M10 Dual patrí medzi absolútnu špičku sofistikovaných autokamier. Natáča dianie pred i za vozidlom, rozmerný displej so zrkadlovou plochou nahrádza zrkadielko, vie zobraziť užitočné údaje z GPS alebo asistenta na cúvanie a varuje pred vybočením z jazdného pruhu. Ako vyzerá kamera, ktorá povýši bezpečnosť a pohodlie jazdy na novú úroveň?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a1debf6d-e7af-44ae-8544-fabe6c6e1c0f.jpg

Niceboy PILOT Q8 – Kamera do auta pre náročných

Pokiaľ hľadáte kameru do auta, ktorá ponúkne mnoho funkcií aj kvalitný záznam, a pritom je lacná a elegantná, mohol by vás zaujať model Niceboy PILOT Q8, ktorý predchádzajúcemu popisu presne zodpovedá. Je horúcou novinkou a čo ponúkne, si povieme v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/banner-small_21.JPG

Kamera do auta vám ušetrí viac, než čakáte

Po niekdajšom boome GPS navigácií sú autokamery ďalším sľubným adeptom na cestovné zariadenie z kategórie "must have". Len pri máloktorej veci možno nájsť toľko rozumných dôvodov na jej obstaranie ako v tomto prípade. Veľkú obľubu si získavajú aj cenovou dostupnosťou pre širokú verejnosť. Našu pozornosť si získali produkty TrueCam, ktoré aj v cenovej relácii pod 3 000 Kč ponúkajú ojedinelú funkciu detekcie rýchlostných radarov a svetiel semaforov Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info