PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-male-mobily.jpg

Najlepšie mini telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých najmenších mobilov zo všetkých cenových kategórií a veľkostí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 a 14 Pro (PREVIEW): Vlajková loď Xiaomi konečne aj na Slovensku

Výrobca Xiaomi sa konečne ukázal s novými modelmi Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Mobilné telefóny zaujmú predovšetkým novým čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prepracovaným systémom HyperOS a novým výrazným dizajnom. Čo všetko mobily ponúknu a kedy sa na novinky môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (RECENZIA): So skvelým displejom a kamerou berie strednú triedu útokom

Nový mobilný telefón Honor 90 už po vydaní zaujal ako svojím vzhľadom, tak výbavou. Hlavnú úlohu tu hrá 200 Mpx hlavný fotoaparát a skvelý pomer ceny a výkonu vďaka čipsetu Qualcomm Snapdragon. Ako sa ale Honor 90 darí v praxi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Čínske telefóny (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Čínske telefóny boli predtým otĺkancami, dnes sa im ale už nikto nesmeje. Sú stále ambicióznejšie a mnohým konkurentom pri pohľade na nich tuhne úsmev. Prečo si ich kupuje stále viac ľudí? Aké sú najlepšie čínske telefóny a na čo si dať pozor s ohľadom na „slovenské LTE“? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (RECENZIA): Vlajková loď, ktorá ale zostala tesne pod vrcholom

Vyskúšali sme nový Honor Magic5 Pro, vybavený telefón, ktorý sa chváli fotoaparátmi, výdržou batérie aj svojim výkonom. Ako sa ukázal v praxi? Aké sú jeho silné stránky a kde sú jeho slabiny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-f5-f5-pro-nahled.jpg

Poco F5 a F5 Pro (PREVIEW): svieže novinky so skvelými parametrami

Novinky Poco F5 a F5 Pro boli oficiálne predstavené a mieria aj na slovenský trh. Telefóny lákajú na kombináciu skvelého výkonu a priaznivej ceny. My sme sa na ne pozreli zblízka. Čo všetko ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-11-5g-recenze-nahled.jpg

OnePlus 11 5G (RECENZIA): netlačí na pílu, ale zvládne toho veľa

Ak hľadáte skutočne vyladený Android, nie je potrebné kupovať si hneď Google Pixel. Jedným z výrobcov, ktorí kladú veľký dôraz na softvérovú podporu do budúcnosti a intuitívnu nadstavbu je aj OnePlus. My sme sa rozhodli otestovať nový OnePlus 11 5G. Aký na nás urobil dojem? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-pro-recenze-test.jpg

Xiaomi 13 Pro (RECENZIA): Skvelá vlajkovka, ktorá sa za svoju cenu nemusí hanbiť

Xiaomi 13 Pro vstúpil na trh s neobvykle vysokou cenovkou. Na druhej strane ponúka toho celkom dosť. Čo nás na novom telefóne zaujalo a čo naopak nie? Dozviete sa v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt3-nahled.jpeg

Realme GT3 láka na rekordne rýchle nabíjanie aj herné parametre

Na veľtrhu MWC 2023 v Barcelone, tradičnou bránou, ktorou vstupujú telefóny čínskej proveniencie na európske, resp. západné trhy, sa ukázal aj Realme GT3. Ide o premenované Realme GT Neo5, aktuálneho rekordmana v oblasti nabíjania. Poďme si ho predstaviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmagic-8-pro-nahled.jpg

Redmagic 8 Pro (PREVIEW): Sci-fi dizajn a nekompromisný výkon

Značka Redmagic, patriaca pod čínske ZTE Nubia, už niekoľko rokov vydáva špičkové herné telefóny s nevídaným dizajnom. Až doteraz však boli tieto smartfóny určené na predaj takmer výhradne na ázijskom trhu. Novinka Redmagic 8 Pro by toto mala zmeniť, a stať sa tak prvým modelom značky s oficiálnou európskou distribúciou. Mobil zaujme predovšetkým špičkovým výkonom, unikátnym dizajnom a vyladeným displejom. Kedy bude k dispozícii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-nova-10-pro.jpg

Ambiciózny Huawei Nova 10 Pro: Obháji si svoju vysokú cenu? (RECENZIA)

V tomto videu vám Petr povie, aký je smartfón Huawei Nova 10 Pro v praxi, čo patrí medzi jeho najväčšie klady, zápory a či si obháji vyššiu cenovku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moto-razr-2022.jpg

Motorola Razr 2022 sa vo výbave polepšila a chce zatočiť s kórejskou konkurenciou

Motorola Razr 2022 je k dispozícii na Alze. Ide o novú generáciu ohybného véčka. Čo všetko dokáže a akou výbavou bude čeliť konkurentovi od Samsungu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

Najlepšie herné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aké sú najlepšie herné telefóny súčasnosti? A čím sa vôbec líšia od bežných smartfónov? Posvietili sme si na tie najlepšie z nich – Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro a Nubia Redmagic 8 Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-x4-pro-5g-nahled.jpg

POCO X4 Pro 5G je skvelý v pomere ceny a výkonu, musel ale pristúpiť na kompromisy

POCO X4 Pro 5G je dlho očakávaným nástupcom telefónu POCO X3 Pro. V časovej línii značky nejde o priame vylepšenie, ale skôr o zameranie pozornosti na kvalitnejší fotoaparát a vylepšený displej. Čo všetko novinka ponúkne a kedy sa jej dočkáme aj u nás?  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-neo-nahled.jpg

Realme GT Neo 2 (PREVIEW): herný mobil so 120 Hz displejom a vysokým výkonom

Vybavený herný telefón za cenu strednej triedy? Áno, presne to sa podarilo spoločnosti Realme s telefónom Realme GT Neo 2. Nástupca obľúbeného modelu zlepšuje výkon, skvalitňuje displej a ponúkne výbavu, za ktorú by sa nemusel hanbiť nejeden podstatne drahší telefón. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-11t-nahled.jpg

Xiaomi 11T a 11T Pro (PREVIEW): Skvelý fotoaparát a 120 W rýchle nabíjanie

Od vydania vlajkových lodí Xiaomi Mi 11 uplynulo približne pol roka, a tak je čas na novinky. Xiaomi 11T, 11T Pro a 11T Lite, ktorý však príde neskôr, stavajú na pevnom základe, ale prinášajú výrazne vylepšený fotoaparát a až 120 W rýchle nabíjanie. To umožňuje nabiť celú batériu za niekoľko minút. Sú tu však aj na kompromisy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x60-pro-5g-nahled.png

Vivo X60 Pro 5G: Futuristický telefón so superstabilizáciou a skvelým nočným fotením! (RECENZIA)

Vivo uviedlo svoj špičkový telefón s revolučnými funkciami, ako je zabudovaný gimbal, ktorý umožňuje natáčať superstabilizované videá. Stabilné video pri chôdzi po schodoch? Žiadny problém! Nočné fotky – to musíte sami vidieť! Upozornenie: Tento model je zatiaľ dostupný len v Česku.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-5gt.jpg

Realme GT 5G: Unboxing a prvé dojmy! (PRVÉ DOJMY)

Realme nám prináša lacný, ale výkonný telefón – prakticky herný telefón za cenu lepšej strednej triedy. Ako vyzerá a čo ponúka? Telefón rozbalí a o prvé dojmy sa podelí Petr!  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/one-plus-9-pro.jpg

OnePlus 9 Pro: Vlajková loď s fotoaparátom legendárnej firmy Hasselblad! (RECENZIA)

Na túto recenziu ste čakali dlho – možno až príliš dlho! Ospravedlňujeme sa,  a prinášame naše názory po naozaj, ale naozaj poriadnom testovaní. A že bolo čo testovať – hlavne fotoaparát, ktorý vznikol v spolupráci s legendárnou firmou Hasselblad. Ako tento telefón fotí a čo vlastne všetko vie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-11-ultra.jpg

Xiaomi Mi 11 Ultra: Keramická beštia s nekompromisnými vlastnosťami a výkonmi! (PRVÉ DOJMY)

Xiaomi prináša Mi 11 Ultra - a Ultra je naozaj na mieste! Nekompromisne vybavený telefón s obrím fotomodulom, špičkovým displejom, keramickým telom a úplne našlapaným výkonom je kandidátom na najlepší telefón s Androidom, bodka. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií