AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crash-bandicoot-4-its-about-time-recenze-cover-nahled.jpg

Crash Bandicoot 4: It's About Time (RECENZIA) – Návrat do starých dobrých čias

Crash Bandicoot je bytosť, ktorá je pre mnohých z nás synonymom počítačového hrania už od roku 1996, kedy ho na svet priviedlo štúdio Naughty Dog. Od tých čias sa tento bláznivý vačkovec objavil vo viac ako desiatke hier rôznych žánrov, ale pravoverní fanúšikovia nedajú dopustiť na pôvodnú trilógiu, ktorá sa v remastrovanej podobe vrátila v roku 2017. Až po dvadsiatich rokoch sa tak Crash dočkal štvrtého plnohodnotného dielu s podnázvom It's About Time od štúdia Toys for Bob. Je Crashova banda stále vo forme?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crash-bandicoot-4-its-about-time-dingodile-cover-nahled.jpg

Crash Bandicoot 4: It's About Time ukázal novú hrateľnú postavu a mód plný náročných výziev (NOVINKA)

Štúdio Toys for Bob si vytvorilo skvelé skákačkové renomé, keď takmer bezchybne resuscitovali fialového dráčika Spyra v remastrovanej trilógii. Nedávno tvorcovia oznámili, že sa ikonickým postavám plošinoviek na PlayStation budú venovať naďalej, teraz však s vlastnými nápadmi v Crash Bandicoot 4: It's About Time. V najnovšom dieli relácii State of Play odhalili hrateľnú postavu Dingodila, skiny pre šikovných hráčov a nový N. verted Mode pre náročných. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií