Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/e3-2020-zruseni-co-dale-nahled.jpg

Následky zrušenia E3 2020: herné spoločnosti plánujú vlastné online konferencie (NOVINKA)

Herný svet dnes zasiahla správa o zrušení tohto ročníka hernej výstavy E3. Usporiadateľ už v oficiálnom vyhlásení avizoval, že aktuálne zvažuje možnosť preniesť E3 2020 do online prostredia a podľa očakávaní podobne zmýšľajú aj hlavní herní vydavatelia. S odvolaním na zrušenie E3 2020 oznámil online konferenciu Microsoft, ďalšie spoločnosti podobné kroky zvažujú. Viac o plánoch týchto a ďalších herných firiem aj budúcnosti E3 sa dočítate v dnešnej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e3-2020-zruseno-nahled.jpg

Herná výstava E3 2020 oficiálne zrušená, v hre je online variant (NOVINKA)

Už v dopoludňajších hodinách sme vás informovali o tom, že herná výstava E3 v Los Angeles bude podľa hneď niekoľkých rešpektovaných zdrojov zrušená. K tomu nakoniec naozaj došlo, usporiadateľ výstavy asociácie ESA podľa oficiálneho oznámenia výstavu zrušil z dôvodu narastajúceho nebezpečia a obáv spôsobených koronavírusom COVID-19. Čo to znamená pre fanúšikov aj vystavovateľov, zistíte v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e3-2020-esa-logo-nahled.jpg

E3 2020: kto na výstave nebude chýbať a kto sa naopak tento rok neukáže? (TÉMA)

Výstavu E3 v posledných rokoch opustila napríklad EA a napríklad aj Microsoft už prezentuje svoje hry vo vlastných priestoroch. Možno najväčším prekvapením je ale absencia Sony druhý rok po sebe – je tak veľmi príjemné mať v rukách oficiálny zoznam vystavovateľov. Konečne teda vieme, kto na E3 2020 príde a kto sa naopak nezúčastní. Chýbať bude napríklad aj Geoff Keighley, ktorý posledné tri roky moderoval šou E3 Coliseum. Nielen o tom sa dočítate v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e3-2020-logo-nahled.jpg

E3 2020 sa ešte viac zameria na verejnosť, pribudnú zaujímaví hostia aj online prenosy (TÉMA)

Budúcnosť hernej výstavy E3 v Los Angeles je v poslednom čase horúcou témou. Odvracajú sa od nej vystavovatelia a od jej otvorenia verejnosti ani zďaleka nedosahuje takú návštevnosť, ako svojím významom oveľa menší, napriek tomu ale podstatne viac navštevovaný európsky Gamescom. Nedávno prišiel usporiadateľ E3, asociácia ESA, s prvými informáciami o tom, aká bude nová tvár výstavy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e3-2020-sony-nahled.jpg

Sony nebude na E3 2020, ako vyzerá budúcnosť najvýznamnejšej hernej výstavy? (TÉMA)

Herný priemysel sa mení a s ním aj najsledovanejšia výstava herného sveta. Electronic Entertainment Expo, čiže E3, utrpela v niekoľkých posledných rokoch citeľné straty z radov vystavovateľov. Čo ale znamená to, že spoločnosť Sony odmietla účasť po roku 2019 aj tento rok, kedy sa na trh dostanú nové konzoly? Je toto koniec E3 tak, ako ju poznáme? Má Sony geniálny plán, o ktorom zatiaľ nevieme, alebo herný gigant doplatil na svoje sebavedomie nadobudnuté v aktuálnej konzolovej generácii a šliapol vedľa? Viac v dnešnej téme. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií