AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kena-bridge-of-spirits-recenze-cover-nahled.jpg

Kena: Bridge of Spirits (RECENZIA) – Nech žijú duchovia

Nezávislý projekt Kena: Bridge of Spirits zaujal množstvo hráčov už pri svojom oznámení, predovšetkým vďaka svojej audiovizuálnej štylizácii evokujúcej Pixaru animáky. V prípade mnohých však zároveň rástla obava, ako si štúdio Ember Lab so svojou prvou hrou poradia z pohľadu hrateľnosti – teraz už máme jasno. Nielen o tom, či pod peknou šupkou nájdete aj zábavnú hru, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kena-bridge-of-spirits-nahled.jpg

Kena: Bridge of Spirits: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Akčná adventúra Kena: Bridge of Spirits je prvým počinom štúdia Ember Lab. V úlohe hlavnej hrdinky Keny bude hráč pátrať po posvätnom útočisku, objavovať rozsiahly magický svet a bojovať proti nepriateľom pomocou špeciálnych schopností. Čo všetko o prvotine od štúdia Ember Lab vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií