AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled-vakuovani-potravin.jpg

Vákuovanie potravín – rady a tipy

Aby ste neplytvali jedlom, ktoré doma nespotrebujete, kúpte si vákuový systém na potraviny. Vďaka vákuovaniu vydržia potraviny až niekoľkonásobne dlhšie čerstvé, čo oceníte ako pri nespracovaných surovinách, tak pri varenom jedle. V našom článku sa dozviete všetko, čo ste o vákuovaní potravín chceli vedieť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/177253491 (1).jpg

Ako vybrať dózy na potraviny

Dózy čiže škatuľky na potraviny nájdete v dnešnej dobe takmer v každej domácnosti. Predlžujú čerstvosť a trvanlivosť potravín, hodia sa na chladenie a mrazenie jedla aj na balenie desiat deťom do školy. V akých dózach jedlo vydrží najdlhšie? Aký systém uzatvárania si vybrať? Na čo sa dajú dózy na potraviny použiť? Tieto a ďalšie dôležité otázky vám zodpovieme v našom sprievodcovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doza-tefal-nahled.jpg

Ušetrite tisíce korún vďaka dózam na potraviny

Ukladáte potraviny do chladničky v pôvodných obaloch alebo len tak? Potom určite viete, ako rýchlo strácajú na čerstvosti a dokonca sa kazia. Predĺžte zakúpeným potravinám ich čerstvosť a trvanlivosť vďaka dózam a krabičkám Tefal. Udržia totiž vaše potraviny čerstvé až 2× dlhšie, ako ste zvyknutí. Aké výhody pri uskladňovaní doma i na cestách nádoby Tefal ponúkajú?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií