AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-survival-ark-survival-ascended-nahled.jpg

Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-nejlepsi-budovatelske-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/frostpunk-on-the-edge-recenze-nahled1.jpg

Frostpunk: On The Edge (Mini RECENZIA) – Osídľovanie mrazivej pustatiny

11 bit studios urobilo so svojím drsným survivalom Frostpunk dieru do sveta, vďaka čomu ho mohli vývojári viac ako rok zadarmo podporovať, než sa pustili do vydávania prvých DLC. Tie boli kvalitatívne na slušnej úrovni, za vyložene výrazné by sme však označili iba The Last Autumn, na ktorého úspech má nadviazať ďalší príbehový datadisk On The Edge. O čom pojednáva a či stojí za pozornosť, si máte možnosť prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/frostpunk-thumbnail-nahled.jpg

Frostpunk (RECENZIA) – Matné prežívanie v ľadovej pustatine

Frostpunk je temná survival stratégia od vývojárov z 11 bit studios, ktorí stoja za veľmi úspěšným titulom This War of Mine. Budete sa snažiť prežiť v ľadom pokrytom svete, ktorý neodpúšťa chyby. Čo na spracovanie tohto kúsku hovoríme v redakcii a či stojí za to si ho zahrať, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií