Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-z6-II-nahled-recenze.jpg

Nikon Z6 II (RECENZIA): skutočný univerzál s prvkami drahších modelov

V recenzii Nikonu Z6 II sa dozviete, aký veľký dôraz dával výrobca pri vývoji na ergonómiu ovládania, aké sú fotografické vlastnosti alebo s akými neduhmi by ste mali počítať pri zaobstaraní tejto bezzrkadlovky. Už samozrejmosťou sú priložené fotografie Michala Kupsu. Premýšľate o prechode na Full Frame bezzrkadlovku, alebo výmene existujúceho modelu? Prečítajte si našu recenziu, prečo by Nikon Z6 II mohol byť ideálnou voľbou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z5-recenze-nahled.jpg

Nikon Z5 (RECENZIA): jednoduchá bezzrkadlovka bez zásadných chýb

Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z. Fotograf Michal Kupsa s ním strávil niekoľko týždňov a o svoje postrehy a fotografie sa s vami podelí v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií