Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Články v kategórii Moka kávovary

Zobraziť katalóg
Ako pestovať kávu

Ako pestovať kávu

Prinášame užitočné rady a tipy, ako pestovať kávovník arabský, z ktorého môžete pri vhodnej starostlivosti zožať vlastné kávové zrná a pripraviť si tak vlastnoručne vypestovanú kávu u vás doma. Ako náročné je pestovanie kávy a aké podmienky treba poskytnúť, aby kávovník arabský vykvitol a aby na ňom dozreli prvé kávové bôby? To všetko nám objasní náš článok.

Prečítať viac
Moka káva – príprava kávy v moka kanvičke ľahko a rýchlo

Moka káva – príprava kávy v moka kanvičke ľahko a rýchlo

Moka kanvička slúži na prípravu espressa. Uvažujete o tom, že si tiež jednu zaobstaráte, ale neviete, akú si vybrať? Chcete tiež vedieť, ako sa káva v kanvičke pripravuje? Prečítajte si náš článok, kde nájdete všetky potrebné informácie, tipy a rady.

Prečítať viac
História kávy

História kávy

Odkiaľ k nám prišiel obľúbený nápoj, bez ktorého charakteristickej chute a vône si mnohí z nás nedokážu predstaviť začiatok každého dňa? Vydajte sa s nami po stopách histórie kávy a postupnými krôčikmi objavujte, ako sa káva rozšírila z pôvodných etiópskych svahov a stala sa celosvetovým fenoménom. Prečítať viac
Káva s mliekom má negatívne účinky na naše zdravie. Je to pravda?

Káva s mliekom má negatívne účinky na naše zdravie. Je to pravda?

Pijete radi kávu s mliekom? Zaregistrovali ste správy o tom, že táto kombinácia je pre nás škodlivá? Je to pravda alebo poplašná správa? Prečítajte si náš článok a budete mať raz a navždy jasno.

Prečítať viac
Automatický kávovar Philips Series 2200 EP2221/40 (RECENZIA)

Automatický kávovar Philips Series 2200 EP2221/40 (RECENZIA)

Každý milovník kávy musí mať denný prístup do výbornej kaviarne alebo si vychutnáva lahodnú kávu u seba doma. Druhý variant vyžaduje kvalitný prístroj, ktorý zaručí voňavú šálku tohto kofeínového nápoja. Otestovali sme preto pre vás Philips Series 2200 EP2221/40, aby sme overili, ako bude vyhovovať náročnému konzumentovi.

Prečítať viac
Káva vám môže predĺžiť život. Aké je jej tajomstvo?

Káva vám môže predĺžiť život. Aké je jej tajomstvo?

Káva je jedným z najobľúbenejších nápojov na svete. Denne sa na všetkých kontinentoch vypije 2,25 miliardy šálok tohto aromatického nápoja. Káva ale nie je len obyčajný životabudič. Je to kokteil zdraviu prospešných látok, ktoré dokážu predchádzať mnohým ochoreniam. Posledné výskumy dokonca odhalili, že pitie kávy znižuje riziko predčasného úmrtia. Aké látky v sebe káva ukrýva a akým ochorením sa vďaka nej môžete vyhnúť? Prečítať viac
1. októbra: Medzinárodný deň kávy

1. októbra: Medzinárodný deň kávy

Že ste ešte o Medzinárodnom dni kávy nepočuli? Oslávte ho spolu s nami! Tento sviatok lahodného nápoja pripadá na 1. októbra, pričom množstvo podnikov oslavuje celý týždeň kávy až do 7. októbra formou prezentácií a workshopov týkajúcich sa tohto populárneho nápoja. Prečítať viac
Kávové trendy: BIO, fitness, zelená káva a ďalšie

Kávové trendy: BIO, fitness, zelená káva a ďalšie

Kávu si ľudia obľúbili od okamihu objavenia tohto nápoja. Je lahodná, dokáže povzbudiť a pre milióny ľudí sa stala nevyhnutným ranným rituálom. Skúsili ste už bezkofeínovú, fitness, zelenú, cibetkovú či BIO kávu? Ucelený prehľad nájdete v našom článku, poradíme, ktoré druhy kávy stoja za ochutnanie. Prečítať viac
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií