Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ghost-of-tsushima-directors-recenze-ps5-cover-nahled.jpg

Ghost of Tsushima Director's Cut (RECENZIA) – Ťažký život samuraja

Predpokladané sa stalo skutočnosťou. Spoločnosť Sony sa rozhodla svoje exkluzivity z posledných rokov života konzoly PS4 prevádzať na nový, výkonnejší systém PS5. Okrem Spider-Mana či pripravovanej režisérskej verzie Death Stranding sa dostalo aj na minuloročný hit Ghost of Tsushima. Vydanie označené ako Director's Cut prináša okrem vylepšenej grafiky či plného využitia DualSense tiež príbehovú expanziu na ostrove Iki. Na ďalších riadkoch sa dozviete, či sa oplatí do stredovekého Japonska vrátiť. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghost-of-tsushima-recenze-nahled.jpg

Ghost of Tsushima (RECENZIA) – Pohľad do duše samuraja

Rozlúčka konzoly PS4 pred vydaním jej výkonnejšieho súrodenca s päťkou v názve prebieha veľkolepým spôsobom. Tento rok sme mohli stráviť s najrýchlejšie predávanou exkluzivitou histórie The Last of Us Part II, užiť si remake jedného z najlepších JRPG Final Fantasy VII či sa preletieť v brnení Iron Mana vďaka VR technológii. Teraz sa o svoje slovo hlási Jin Sakai a jeho príbeh Ghost of Tsushima, ktorý má potenciál stať sa najlepšou hrou tohto leta.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghost-of-tsushima-gameplay-state-of-play-ghost-nahled-bow.jpg

Ghost of Tsushima kombinuje prvky Zaklínača, Assassin's Creed a soulsborne žánru (NOVINKA)

Po blamáži s gameplay zábermi, ktoré sme zažili počas nedávnej prezentácie Inside Xbox, sa prihlásila o pozornosť spoločnosť Sony, ktorá v rámci relácie State of Play dopodrobna predstavila svoje letné želiezko v ohni Ghost of Tsushima. Od prvých sekúnd nám padla sánka, pretože práca štúdia Sucker Punch je skrátka dychberúca. Čo sme sa počas necelých dvadsiatich minút dozvedeli, si môžete prečítať v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ghost-of-tsushima-tga-cover-nahled.jpg

Ghost of Tsushima (NOVINKA) – Posledný samuraj prezradil svoje meno

Nočný prenos z udeľovania cien The Game Awards 2019 priniesol veľa nových titulov, ale jednou z najočakávanejších hier bola už dávno oznámená exkluzivita na PlayStation 4 Ghost of Tsushima. Najdlhší trailer z celého večera poodhalil nielen príbehové pozadie projektu štúdia Sucker Punch, ale aj prvé detaily o samotnej hrateľnosti. Pre viac informácií neváhajte vstúpiť do našej novinky. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií