Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/god-of-war-serie-nahled.jpg

God of War (HERNÁ SÉRIA) – Pomsta je najlepšia motivácia

Krata budú mladšie ročníky poznať ako nafúkaného tatka s plnofúzom, ktorý v severskej mytológii jednou rukou vychováva syna, zatiaľ čo tou druhou trhá mytologické tvory na kusy. Príbeh Krata sa však začal písať už v roku 2005, keď sa stal na PS2 bohom vojny a vyvraždil celý grécky pantheon. Poďme si spoločne prejsť Kratovu cestu pomsty až k zatiaľ poslednému dielu God of War: Ragnarok z roku 2022. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-ragnarok-nahled.jpg

God of War Ragnarök: Niečo končí a niečo iné začína

Vydajte sa na veľkolepú a srdcervúcu cestu, na ktorej sa Kratos a Atreus snažia udržať a pustiť. Štúdio Santa Monica prichádza s pokračovaním úspešnej hry God of War (2018). Fimbulová zima je v plnom prúde. Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov a hľadať odpovede, zatiaľ čo sa asgardské sily pripravujú na predpokladanú bitku, ktorá ukončí svet. Cestou budú objavovať úžasné mýtické krajiny a čeliť desivým nepriateľom v podobe severských bohov a príšer. Hrozba Ragnaröku sa stále viac približuje. Kratos a Atreus sa musia rozhodnúť medzi vlastnou bezpečnosťou a bezpečnosťou svetov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-testy-nahled.jpg

Testy GPU – God of War

Testovali sme grafické karty na hre God of War. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-recenze-pc-key-art-nahled.jpg

God of War (RECENZIA) – Kratos je na PC v najlepšej forme

V tomto roku má vyjsť jedna z najočakávanejších PlayStation exkluzivít God of War Ragnarok, nie je preto divu, že Sony vydáva predchádzajúci diel na PC práve teraz. Akčná adventúra God of War z roku 2018 majiteľov stolných počítačov láka okrem nevšedného herného zážitku, ktorý im bol do tejto chvíle zakázaný, aj na vylepšené vizuálne spracovanie. Ako sa grécky silák Kratos zabýval na PC, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-pc-logo.jpg

God of War: PC verzia, čeština, dátum vydania a ďalšie info

Spoločnosť Sony pokračuje v nastolenom trende a nedávno oznámila, že na osobné počítače prinesie ďalší zo svojich first-party titulov. Tentoraz sa PC verzie dočká parádna akčná adventúra God of War (2018) a zaprisahaní PC hráči si tak budú môcť prežiť strasti otca Krata a jeho podareného syna Atrea. Užijú si titul aj neanglicky hovoriaci? Aké rozdiely oproti PlayStation verzii bude obsahovať PC port? To, a ešte viac, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-ragnarok-special-nahled.jpg

God of War: Ragnarök: Gameplay, príbeh, trailer, dátum vydania a ďalšie info

Škandinávsky chlad mal upokojiť žeravú nenávisť Krata ku gréckym bohom, ktorých rady počas trojdielnej série God of War značne preriedil. Na severe si našiel Kratos manželku, zostarol a splodil syna Atrea. Lenže aj v nordickom reštarte značky nakoniec spoznal miestny božský panteón ostrosť Kratových čepelí, čo sa neobišlo bez odozvy. Ako bude vyzerať pokračovanie krvavej akčnej adventúry s názvom Ragnarök a čo všetko o titule štúdia SIE Santa Monica vieme, sa dočítate na nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-2018-thumbnail-nahled.jpg

God of War (RECENZIA) – horúci kandidát na najlepšiu akčnú adventúru roka

Po niekoľkoročnej odmlke sa Kratos vracia na konzole PlayStation. Grécku mytológiu mení za tú severskú, do rúk berie novú zbraň a na krvavé dobrodružstvo sa vydáva s novým spoločníkom, synom Atreom. God of War od Santa Monica Studios je oproti svojim predchodcom podstatne dospelejší a v mnohých ohľadoch zásadne inou hrou. Ako sa táto PlayStation 4 exkluzívna akčná adventúra podarila, sa dozviete v našej recenzii a videu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií