AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-gtx-1070-ti-gaming-sc-hybrid-recenze2.jpg

EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť EVGA je veľmi populárnym výrobcom grafických kariet a v poslednej dobe tiež veľkým inovátorom ich systému chladenia. Okrem obľúbených a sofistikovaných chladičov s označením iCX, môžeme v ponuke tejto spoločnosti nájsť aj ďalšie zaujímavé riešenia chladičov. Príkladom by mohla byť grafická karta EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID, ktorá je vybavená chladením hybridným. Ako sa takto chladenej grafickej karte darilo v našich testoch, sa dozviete práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/geforce-gtx-1070-ti.jpg

Gainward GTX 1070 Ti Phoenix GS (RECENZIA A TESTY)

Už nejaký ten piatok očakávaná grafická karta GeForce GTX 1070 Ti je konečne tu, a my vám teda môžeme ako jedni z prvých ukázať, ako sa tejto grafickej karte darí v silne konkurenčnom prostredí grafických kariet vysokého výkonu. Dnes si totiž otestujeme novú grafickú kartu spoločnosti Gainward, ktorá nesie označenie Gainward GTX 1070 Ti Phoenix GS. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií