PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/palit-gtx-1080-gamerock-pe-8gb-recenze-2.jpg

Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition (Recenzia a testy)

V ponuke grafických kariet spoločnosti Palit môžete nájsť len modely založené na čipových súpravách spoločnosti NVIDIA. Jedným takým zaujímavým kúskom je Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition 8 GB, ktorá na pomery GeForce GTX 1080 ponúka nielen neštandardne vysoké takty, ale aj masívny chladič, ktorý sa musí s vysokými taktmi vysporiadať. Ako obstála GPU v testoch? Zistíte v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-predator-nahled.jpg

Notebook Acer Predator 21 X, herné monštrum s ohnutým displejom

Acer Predator 21 X je prvý notebook so zakrivenou obrazovkou a neskutočnou uhlopriečkou 21 palcov. Navyše je obdarený hneď dvojicou grafických kariet NVIDIA GTX 1080. Zaujíma vás, ako je možné takúto beštiu vôbec ochladiť? A chcete vidieť tento notebook na vlastné oči? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NVIDIA_TITAN_X_nahled.jpg

NVIDIA predstavila Titan X, najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti

Po nedávno uskutočnenom predstavení grafických kariet GeForce GTX 1080, 1070 a 1060 prichádza NVIDIA s ďalším kúskom. Tentokrát ide o nástupcu úspešného modelu Titan X. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom (1)_50.jpg

Alza Little Monster – herná beštia v kompaktnom šasi

Značkové herné počítače Alza sú dobre známe pre svoj vynikajúci pomer ceny a výkonu. Význačným zástupcom je rad Little Monster, ktorý zaujme aj svojím elegantným vyhotovením. Ak si o týchto diabloch, ktorí si poradia aj s virtuálnou realitou, chcete prečítať viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií