Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vlasovy-styling.jpg

Vlasový styling na dokonalú úpravu vlasov

Úprava vlasov, čiže vlasový styling sa nezaobíde bez kvalitných prípravkov, ktoré nielenže pomôžu dotvoriť výsledný požadovaný účes, ale taktiež dodajú vašim vlasom potrebnú výživu, objem či lesk. Ako sa však v ponuke stylingových prípravkov vyznať a vedieť napríklad, ako upraviť jemné vlasy, ako používať vosk na vlasy, ako upraviť kučeravé vlasy, ako používať hlinu na vlasy alebo ako používať gél na vlasy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-ultimate-experience-CV9820F0-recenze-test.jpg

Fén Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 (RECENZIA)

Fén má veľký vplyv na kvalitu vlasov aj na celkový vzhľad účesu. Preto je kvalitný fén výhra pre každú ženu a taktiež jej vlasy. Ja som mala možnosť vyskúšať úplnú novinku na trhu, fén Rowenta Ultimate Experience CV9820, ktorý už na prvý pohľad láka svojím krásnym a profesionálnym vzhľadom. Svojimi kompaktnými rozmermi pripomína cestovný fén, a tak sa ponúkajú otázky: Bude dostatočne výkonný? Aké funkcie ponúka a ako sa s ním manipuluje? Dopraje vlasom profesionálne služby alebo len klame svojím vzhľadom?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pre-shampoo-oil-loreal-paris-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: Predšampónová starostlivosť ĽORÉAL PARIS Fresh Care Botanicals Lavender

Odjakživa ma trápi citlivá pokožka, a preto mám vyskúšané snáď všetky upokojujúce prípravky. Lenže na pokožku hlavy sa mi zatiaľ nič dokonale neosvedčilo. Prípravky ma dráždili, tvorili sa mi lupiny, alebo sa mi naopak vlasy nadmerne mastili. Predšampónová starostlivosť ĽORÉAL PARIS Fresh Care Botanicals Lavender ma nadchla svojím olejovým zložením z levandule, a tak som sa rozhodla ju vyskúšať. Nájdem konečne tú pravú starostlivosť pre moju citlivú pokožku? Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií