AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-9-lite-2-maly.jpg

Honor 9 Lite (PREVIEW)

Koncom roka 2017 predstavila spoločnosť Honor prírastok do svojho portfólia mobilných telefónov. Stal sa ním mobil Honor 9 Lite, ktorý bude predstavovať cenovo dostupnejší variant už predávaného Honor 9. Poďme si novinku, ktorú by mal výrobca uviesť na trh v januári 2018, podrobnejšie predstaviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-band-3-barevne-varianty.jpg

Fitness náramok Honor Band 3 vydrží mesiac na jedno nabitie

Honor je známy predovšetkým výrobou telefónov za dobrú cenu, teraz však predstavil už tretiu generáciu svojho fitness náramku Honor Band 3. Ponúka všetky základné funkcie za priaznivú cenu a láka na výdrž batérie až jeden mesiac. Čo ďalšie dokáže a aké má slabiny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-9-nahled.jpg

Honor 9 (RECENZIA)

Honor 9 je ekvivalentom existujúcej vlajkovej lodi Huawei P10. Oproti nemu však naláka na štýlové sklenené telo a exkluzívne farebné vyhotovenie. Čo ďalšie ponúkne za priaznivú cenu 500 eur? Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií