AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-zenbook-pro-duo-15-2021.jpg

Asus Zenbook Pro Duo 15 2021: Excelentný pracovný notebook s dvoma displejmi! (RECENZIA)

Asus Zenbook Pro Duo obsahuje grafiku NVIDIA GeForce RTX 3070, ale herný počítač to nie je. S dvoma displejmi, z toho jedným perfektným OLED panelom, to je skvelá mašina na prácu s fotkami, s videom a pre ďalšie profesionálne použitie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nove-notebooky-gigabyte.jpg

Aorus, Aero, G-Series: Aké sú nové notebooky Gigabyte? (PREDSTAVENIE)

Gigabyte ponúka niekoľko radov notebookov na rôzne typy použitia: Výhodný rad G, hernú sériu Aorus a tiež modely Aero so skvelým displejom. Dnes nám ich predstaví Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dell-inspiron-14z.jpg

Dell Inspirion: Praktické notebooky na každú príležitosť!

Hľadáte praktický stroj na home office, online výučbu aj na zábavu? Dell ponúka celú škálu výkonných notebookov Inspiron s modernými vlastnosťami, ako je rýchly štart, Windows Hello a výkonné SSD - a tiež ich môžete preklopiť a použiť ako tablet! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/macbook-pro-m1.jpg

Vyskúšali sme Macbook Pro M1: Aké sú nové stroje s procesormi M1? (RECENZIA)

Chvíľu trvalo, kým sme do rúk dostali rozbalený Macbook s procesorom M1. Ako sa podaril? Výborne. Nie je to dokonalý stroj, ale je veľmi vydarený, s menej problémami, než sme čakali – a pre množstvo používateľov dáva zmysel, či už sú to študenti, ktorí zaujmú najnižšie konfigurácie – alebo profesionáli, ktorí ocenia tie vyššie – a drahšie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-notebooky-navod.jpg

Ako vybrať notebook

Pomôžeme vám vybrať notebook, ktorý potrebujete. Poradíme, ako sa zorientovať v rôznych druhoch notebookov a na aké parametre si dávať pozor – či už hľadáte nový herný stroj, alebo len notebook na surfovanie po internete. Ukážeme vám, na aké parametre notebooku sa pri výbere zamerať, koľko GB RAM je potrebných a odpovieme na vaše najčastejšie otázky.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií