AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/htc-vive-after-the-fall-akce-img.jpg

K HTC Vive Pro 2 teraz získate hru After the Fall ako darček

HTC Vive Pro 2 je špičkový VR headset s najvyšším rozlíšením na trhu a vďaka aktuálnej akcii získate pri jeho nákupe navyše dva skvelé darčeky. Novú hru After the Fall a herné predplatné VIVEPORT Infinity. Do kedy akcia platí a ako ju využiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-vive-pro-2-vse-co-vime-nahled.jpg

HTC Vive Pro 2: recenzia, cena, HW požiadavky a ďalšie info

HTC nadväzuje na úspech svojej VR helmy Vive Pro a nastavuje nový štandard virtuálnej zábavy. VR headset HTC Vive Pro 2 vás vtiahne do cudzích svetov pomocou 5K rozlíšenia, 120 Hz obnovovacej frekvencie a 120° zornému poľu. Vďaka pokročilým technológiám a špičkovému hardvéru tak bude patriť medzi absolútnu špičku VR zábavy, čomu zodpovedá aj cena. Všetko, čo potrebujete o VR headsete HTC Vive Pro 2 vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/HTC_Vive_Cosmos_main.jpg

HTC Vive Cosmos: Lepšie a komfortnejšie VR. Teraz navyše v zľave!

Spoločnosť HTC vedľa svojho základného modelu HTC Vive ponúka aj prepracovanejšie a drahšie HTC Vive Pro, prípadne high-end model Vive Pro Eye. A pokiaľ chcete zvoliť zlatú strednú cestu medzi vysokou cenou a stále ešte veľmi dobrou kvalitou, potom sa ponúka HTC Vive Cosmos. Stojí výrazne menej, a to bez väčších kompromisov. Prečítať viac »
  3.3.2020
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/HTC_Vive_obsah.jpg

Virtuálna realita HTC Vive teraz bezdrôtovo s HTC TPCast

HTC Vive je najprepracovanejší VR headset súčasnosti. Nad konkurenčným Oculus Rift HD víťazí najmä lepším pohybom vo virtuálnom priestore a práve v tejto oblasti HTC Vive ešte navyšuje svoj náskok. Na trh totiž prichádza HTC TPCast, ktorý z obľúbenej VR súpravy dokáže urobiť bezdrôtový headset. Všetko o HTC Vive a HTC TPCast v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Leap Motion Controller - mala.png

Leap Motion Controller: ovládajte počítač pomocou ruky

Výrobca Leap Motion predstavil nový snímač Controller, ktorý umožňuje preniesť vaše ruky do virtuálneho priestoru a tam ich jemnými pohybmi a gestami byť v doposiaľ nevídanej interakcii s digitálnym svetom. V našom článku sa dozviete, čo všetko zariadenie dokáže a na čo všetko ho možno použiť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií